9/11 abban igazad van,hogy van aki divat majmot csinál belőle, de az értelmes emberek azért adnak rá pulcsit vagy kabátot mivel benti kutya ő nincs kinn a hidegbe reggeltől estig nincs hozzá szokva a hideghez ezért hamar megfázhat ezért nem árt rá adni kabátot vagy pulcsit. A cipő meg azért kell,mert télen sózzák az utakat és tönkre teszi a mancsát és olvastam olyat is,hogy valaki azért adja rá,mert már kétszer üveg szilánkba lépett. Az utolsó válaszolónak meg senkit sem érdekel,hogy neked mi tetszik!
2012. ápr. 14. 13:35
13/18 anonim válasza:
12-es, miért ne írhatná a 11-es, hogy igaz, ha neki nem tetszik. A kérdező a véleményünket kérdezte, ő meg elmondta. Mi a probléma.
Ez tök olyan, mint a szoptassunk-e csecsemőt a Tecsóban? Az egyik fele igen, a másik ne, majd jól egymásnak esnek. Minek?
2012. ápr. 14. 16:46
14/18 anonim válasza:
Én nem azt írtam,hogy nem mondhat véleményt csak azt írtam,hogy ez a fajta hozzá állás senkit sem érdekel. Ez milyen válasz,hogy mert az. Miért nem azt írta,hogy neki nem tetszik. Ezért nem kell csodálkozni,ha más így áll hozzá. Engem totál hidegen,hogy szoptatnak a tescoban vagy sem. Itt nem ez a lényeg hanem az,hogy nem kell mindent és mindenkit beskatulyázni,ha szerinte ronda írjon rendes választ,hogy miért és akkor nem fog egy olyan belekötni aki imádja ezt a fajtát!!!!!
2012. ápr. 14. 17:44
15/18 anonim válasza:
a yorki véleményem szerint egy nagyon mutatós kiskutya, és ha még a fajtára jellemző temperamentumot, és ösztönöket is képviseli, akkor igazán jó dolog vele együttélni. Egy pörgős, érdeklődő, kedves kutyus.
2012. ápr. 14. 19:34
16/18 anonim válasza:
Rengeteg olyan ember van aki a kutyát csak kiskorában szereti (ez igaz a fajtisztákra, keverékekre, nagyokra, kicsikre) hogy jajj egyem de cuki, kis szőrpamacs... csak amikor a kutya nagy lesz és a babusgatás miatt a nevelés hiányába megrág ezt-azt, nem fogad szót akkor már nem is kell :)
Aki meg azt mondja egy kutyára hogy ronda ne nevezze magát se gazdinak se kutyabarátnak csak egy retardált jellemhibásnak. Mert egy kutya nem ronda maximum az ő ízlésének nem tetszik.
A yorki egyáltalán nem ronda kutya, bár méretre aprócska de nagyon arányos a teste és kecses a mozgása. A szőre ha megfelelően van gondozva gyönyörű, szinte csillog. De szerintem a legszebb része az a csillogó szempár amiben mindig valami huncutság bujkál :)
Nem értem meg azokat akik a mérete miatt ítélik el. Ugyanolyan kutya mint a nagyobb társai, ugyanannyi szeretetet ad, ha nem többet. Vajon a 150 centis embereket is szidni kellene csak mert valaki 2 méterre nőtt?:)
2012. ápr. 16. 17:25
17/18 anonim válasza:
Nekem többnyire nem a yorkikkal van bajom, hanem azzal, hogy némelyiknek iszonyat idióta gazdája van.. Ismerek néhány gazdit aki így vélekedik a menhelyes kutyákról "nekem minőségi kutyám van, nem pedig minősíthetetlen korcs".. Na most nem azért, de most nem egy dísztárgyról beszélünk hanem egy állatról.. A másik kedvenc sztorim, hogy a kutyám (tacsiszerű keverék) neki ment egy yorkinak, de szerencsére nem lett súlyosabb baj, mert szétválasztottuk őket, bocsánatot kértem a gazdájától, és a yorki orvosi ellátását is kifizettem, mégis amikor este mentünk át az úton, már nem volt sok autó és a kutyám kicsit előre ment, az emberke már jött át a mi sávunkba (ahol a vele szembe menő autók járnak), mert elakarta ütni a kutyámat, de szerencsére időben kapcsoltunk és mikor leértünk a járdára egyből visszament az ő sávjába...... Most nem azért az ilyen hol állatbarát? Az odáig oké, hogy az enyém megtámadta a kutyáját, de mit akar? Vállaltam érte a felelősséget és ennyi, mert az én hibámból történt amiért nem volt pórázon a kutyám (attól még felvehette volna a sajátját, én is mindig felveszem ha másik póráznélküli kutyus jön felénk)... De azt is tudhatta volna, hogy a kan kutyák gyakran egymásnak esnek, és ezért nem kell megölni másnak a kutyáját, főleg, hogy tulajdonképpen sem pénzben sem a kutya egészségében nem szenvedett súlyos kárt..-.-"
2015. febr. 6. 21:30
18/18 anonim válasza:
Azért mert tényleg nagyon ronda, gusztustalan a fityegő szőre is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!