Nem akarok hülyeséget írni szóval Magyarországon van american bully tenyésztő (nagyon nem is ismerem a kutyát csak képen láttam egy alacsony nagyon széles masszív kutya) nagyon tetszik előre is köszönöm válaszotokat :)
Ez nem pitbull? Nem értek hozzá, csak kíváncsi vagyok. Elég félelmetes kutya. Én nem örülnék ha ilyen lakna a szomszédban. :(
2012. ápr. 13. 12:58
4/9 anonim válasza:
Jujj,valahogy nekem sem tetszik. Az Amstaffokat szeretem,de ez a fajta valahogy túl robosztus és azok a zömök lábak.. Rémisztő,de tényleg:D
2012. ápr. 13. 13:01
5/9 anonim válasza:
Igen, hivatalosan sajnos pitbullként törzskönyvezik ezeket a dagat szörnyeket.
2012. ápr. 13. 13:39
6/9 anonim válasza:
Vannak de még kiforratlan,az első link,a tipikus láncon tartott megvadult kutyusok cigány tulajdonosokkal.Mert gazdának nem tudom nevezni őket.
2012. ápr. 13. 14:57
7/9 anonim válasza:
#6 elmondod, mire alapozod ezeket a kijelentéseket?
Csak azért kérdezem, mert én többször találkoztam már velük súlyhúzó versenyeken. Nem cigányok, a kutyáik sem tűntek megvadultnak és egyik sem volt láncon. A weboldalukon sem látok láncon tartott kutyát.
Megosztanád velünk, te milyen formában tapasztaltad az általad említett dolgokat?
2012. ápr. 13. 15:21
8/9 anonim válasza:
a bullydozeres link nálam nem jó, és a gugliban sem találtam őket (lehet, hogy megszűnt a honlapjuk?).
egyébként nem tartom feltétlenül sajnálatosnak a típus tenyésztését, főleg, hogy ők még sportolnak a kutyákkal, maguk a bullyk használhatók súlyhúzásban pl. (Bullydozer kutyák konkrétan nagyon szép eredményekkel rendelkeznek) nem úgy, mint azok az amerikai bullyk, amiket a youtube-os videókon látni... tény, hogy ez már szerintem sem pit bull, viszont american bully néven miért ne lehetne létjogosultsága?
Nem tudom mire alapozod azt hogy láncra vert megvadult kutyák cigány meg stb ...szerintem ez nem igaz de ezek a kutyák már nem mondhatóak harci kutyának se,hiába félelmetesen néz ki ez szerintem szépségre megy vagyis nekem nagyon is szépek:)) nem tudja valaki hogy menyibe fájna nekem ...amúgy a bullydozer kennelt ismerem de ha megnézem a kanjaikat/vagy a szukákat nem olyanok mint amire vágyok az övék elég vékony nem robossztus testalkatúak tulajdonképen egy szép pitbull szebb mint ez az állítólagos "bully dozer kennel" kutyái
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!