Miért csinálja ezt a kutyám? (A többi lent)

Az enyém is ezt csinálja, szerintem nincs ezzel semmi gond:)
Általában akkor, ha édesanyám hazajön a munkából. Meghallja, hogy ő jött, elrohan a játékoskosarához, kiveszi belőle az épp aktuális kedvenc játékát (plüss, csont, stb) és azzal rohan farok csóválva édesanyám elé. Furcsa, mert ezt csak vele csinálja, pedig a családban ő az, aki a legkevésbé "állatbarát" Szereti, de nem úgy, mint én, apukám, vagy az öcsém. Mégis annyira imádja őt:) De szerintem ez a játékcipelés, egy berögzült szokás. Ha mindig rászólnék, hogy ne vigyen játékot, akkor biztos leszokna róla, de szerintem nagyon édes, és nincs ezzel baj.

Amint látom ez valami ösztön lehet akkor. :) De az a furcsa, hogy odahozza, csóválja a farkát és közben mintha morogna vagy nem is tudom (úgy búg :D). És mindemellett nem engedi, hogy kivegyem a szájából.
S ezek nekem olyan furák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!