Köszönjük!
De Argos-t illeti a gratuláció, mert egyszerre két kutyát vezettem fel a felnőtt kategóriában, Argos-t, és Bogi sheltiejét, Twiggy-t, aki velem nem akart jól működni a ringben...rossz kutyát vittem, a többi idősebb sheltieje magától tudja, hogy mit kell csinálni...így Blissel egyszer Pestlőrincen a kutyasuliba megnyertük a fajtatiszta kategóriát, én csak a pórázt fogtam, a többit Bliss művelte :D
Szóval itt Argos-t beállítottam "standard pózba", aztán közöltem, hogy MARAD...majd mellette Twiggy-vel szenvedtem...mikor jött a bíró, akkor Twiggy-t a mellettem álló kezében adtam, és Argos-hoz léptem, beállítottam...a bíró megtapizta, akkor lépett felém párat :D De gyönyörűen állt és futott...igazi sztár :D
Ismerősök kutyái is, akik életükben nem voltak ilyen rendezvényen, tökéletesen működtek, nyertek is ők is helyezést, sőt, egy befogadott kutya 5 perc alatt tanult meg állni, és magától szabályosan állt :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!