Yorkival kapcsolatban lenne pár kérdésem? (többi lent)
Hidd el nem fogja a tenyésztő zaklatásnak venni :) Ha sok kérdésed van és tudni akarod mi a legjobb a kiskutyának abból ő is látja hogy felelősségteljes gazdi leszel :) Bár nekem már 2 éves yorkim van még sokszor mindig kérdezeka tenyésztőjétől ezt-azt :)
Rátérve a kérdésekre: én fél éves korában vittem először kozmetikába, hogy szoktassam, bár csak egészségügyi nyírása volt (tappancsok, fül, hasa, szeme környéke). De a kutyusnak így nem lesz akkora trauma ha később egy nagyobb kaliberű nyírás is jön hiszen már hozzászokott hogy az ollóval néha matatnak rajta :)
Etetni amíg kicsi volt napi 3X kapott, az adagolás általában rajta van az eledel zacskóján, mi yorkis junior Royal Canint adtunk neki, pár napig egy kis vízbe áztatva utánna már nem mert úgy vettük észre nagyobb élvezettel eszi ha nincs vízben :) 1 éves koráig fokozatosan tértünk át napi 2-re most már csak napi 1x kap ennit.
A cseppekről pedig tényleg kérdezd meg majd az állatorvost, ő tudni fogja és ha lehet ajánl is neked fajtát. Én pl. tudtam venni nála és rá is rakta a kutyusomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!