Kutyaszag? Kosz? Bűz?
Van 3 kutyám.Egy pitbull terrier és két pici keverékem.
Anyukám mindig mondja, hogy büdös van(érdekes senki más nem mondja)
A kutyák este a szobámban alszanak.Minden nap porszívózok és takarítok!
Mit tehetek, hogy jobb illat legyen?:)
Ti mit szoktatok?Hányszor fürdetitek a kutyáitokat?:)
Hogy van rend és tisztaság?:)
nálunk sincs kutyaszag pedig én aztán nem takarítok naponta... 4 kutyám van mind bent lakik és mindenki csodálkozik, hogy mennyire nincs szag pedig nem kicsik.
2 titok van (nálam) az első: heti két alkalommal füstölt csont ez lekoptatja a fogkövet és szép fehérek lesznek a fogaik nulla szájszag az eredmény. A második a samponom 2 havonta fürdetek speckó samponnal ami ha vizes lesz a kutya oldódik a benne lévő anyag és minden eső után barack illatúak :)és alapból jó illatot ad a bundának
"BARF?Az az amikor Te főzöl neki?:)"
Nem főzök, nyersen kap mindent.
Ja.Ma is tanultam valamit:)
Kösszi.
Nálunk is nyers/ főtt kosztot kapnak a kutyák. Azóta nem is annyira büdösek. Márciusban szoktam őket először lenyírni és fürdetni, utána kb 2 havonta. Két 20 kilós kutya.
Kutyaszaguk van, de nem penetráns, hogy belépsz a kertbe vagy lakásba és hanyatt dobod magad. Szobában is csak akkor lehet érezni, ha a takarójukat szagolgatod. A két tengerimalac büdösebb 2-3 nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!