Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaszag? Kosz? Bűz?

Kutyaszag? Kosz? Bűz?

Figyelt kérdés

Van 3 kutyám.Egy pitbull terrier és két pici keverékem.

Anyukám mindig mondja, hogy büdös van(érdekes senki más nem mondja)

A kutyák este a szobámban alszanak.Minden nap porszívózok és takarítok!

Mit tehetek, hogy jobb illat legyen?:)

Ti mit szoktatok?Hányszor fürdetitek a kutyáitokat?:)

Hogy van rend és tisztaság?:)

2012. ápr. 9. 19:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja és ők húst és kutyatápot esznek.
2012. ápr. 9. 20:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2012. ápr. 9. 20:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Iegn az a BARF. Nagyon jó, mert a kutya úgy táplálkozhat, ahogy a szervezete eredetileg kívánja.
2012. ápr. 9. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

nálunk sincs kutyaszag pedig én aztán nem takarítok naponta... 4 kutyám van mind bent lakik és mindenki csodálkozik, hogy mennyire nincs szag pedig nem kicsik.

2 titok van (nálam) az első: heti két alkalommal füstölt csont ez lekoptatja a fogkövet és szép fehérek lesznek a fogaik nulla szájszag az eredmény. A második a samponom 2 havonta fürdetek speckó samponnal ami ha vizes lesz a kutya oldódik a benne lévő anyag és minden eső után barack illatúak :)és alapból jó illatot ad a bundának

2012. ápr. 9. 20:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem yorkim van, minden nap fésülöm, rendszeresen hordom kozmetikushoz, és anyukám így is panaszkodik rá, hogy "kutyaszag" van. Illetve néha a sógornőm is mondja, amúgy senki más nem érzi. Pedig mindig rákérdezek, és mindig kérem az ismerősöket, hogy őszintén mondják meg... azt tapasztaltam, hogy a kutyaszagot csak azok érzik, akik maguk nem kedvelik a kutyákat.
2012. ápr. 9. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:

"BARF?Az az amikor Te főzöl neki?:)"

Nem főzök, nyersen kap mindent.

2012. ápr. 9. 20:22
 17/22 A kérdező kommentje:

Ja.Ma is tanultam valamit:)

Kösszi.

2012. ápr. 9. 20:29
 18/22 anonim ***** válasza:
14-es! Milyen sampon ez a jó barack illatú?:)
2012. ápr. 9. 22:13
 19/22 anonim ***** válasza:
3 nem éppen kicsi kutyám van, bent alszanak a lakásban. Nem fürdetem őket gyakran, de a bundájukat 2 naponta kikefélem. Nagyon sokat számít, hogy ne legyenek elhalt szőrök a bundában, mert azok nem engedik levegőzni a bőrt és az kellemetlen szagot okoz. Nem érzem, hogy büdösek lennének. Ápolt kutyák. Naponta porszívózok, 2 naponta felmosok, a fekhelyüket is rendszeresen mosom. Ha még ezek után is fintorog valaki, inkább ne is jöjjön hozzánk!
2012. ápr. 9. 22:17
 20/22 Catz ***** válasza:

Nálunk is nyers/ főtt kosztot kapnak a kutyák. Azóta nem is annyira büdösek. Márciusban szoktam őket először lenyírni és fürdetni, utána kb 2 havonta. Két 20 kilós kutya.

Kutyaszaguk van, de nem penetráns, hogy belépsz a kertbe vagy lakásba és hanyatt dobod magad. Szobában is csak akkor lehet érezni, ha a takarójukat szagolgatod. A két tengerimalac büdösebb 2-3 nap után.

2012. ápr. 10. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!