Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El merjem-e fogadni?

El merjem-e fogadni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek van egy aranyos 5 hónapos keverék kiskutyája amit felajánlott nekem. Volna is kedvem hozzá, de nem tudom hogy fog viselkedni mivel eddig lakásban volt, nálunk viszont kertben lenne.
2012. ápr. 6. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Fogadd el, ha szeretnéd.Úgyis jön a jó idő, nem fog megfázni.Mire jön a tél addigra hozzászokik az időjáráshoz.Jobban is fogja magát szerintem érezni kinn.Legyen neki háza persze ahova félre tud vonulni.
2012. ápr. 6. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

A feltételek adottak mert volt előzőleg kutyám.

2012. ápr. 6. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen kutya, való-e neki a kerti tartás. Ha társasági kutyáról van szó, akkor inkább másik gazdit keressetek neki, aki lakásban családtagként tartaná mert ők nagyon kötődnek az emberekhez, rosszul viselik a gazdi hiányát.
2012. ápr. 6. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Németjuhász és valamilyen szánhúzó keverék
2012. ápr. 6. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
akkor nagyon fogja élvezni a kertet,az való igazán a kutyáknak,de azért bemehessen a lakásba vagy legalább az előszobába mert az tényleg fura lesz neki hogyha be se teheti a lábát.bár idővel megszokná.de csak akkor vállald ha te is tényleg szeretnéd őt és foglalkoznál is vele,nem csak kerti dísz lenne,család mit szól hozzá?
2012. ápr. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!