Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutya ügyben valaki valamit?

Kiskutya ügyben valaki valamit?

Figyelt kérdés

Miskolcon élek,kertes házban.Már több oldalon kerestem ingyen elvihető kiskutyákat,de sajnos nem találtam olyat,ami igazán megfelelne az elvárásaimnak..:|

mindegy hogy fajtatiszta vagy keverék,csak kistermetű legyen és ingyen is el lehessen vinni(nem állunk olyan anyagi helyzetben hogy pl. egy fajtatiszta yorki-ért kiadja 30.000 Ft-ot)..no meg hogy viszonylag fiatal legyen .

Ha valaki tud ilyen kutyusokról itt Miskolcon,akkor légyszíves szóljon.:))

Köszönöm!: 3

2012. ápr. 5. 10:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen,igazatok van, és ezért is szeretnék én inkább egy keverék kutyát,mert az szívósabb..szóval nem betegedne meg olyan hamar,vagy gyakran..Nekünk eredetileg 2 kutyánk volt,az egyiket az utcáról mentettük meg,még egész kicsi korában.Ő is egy keverék kutyus.

Tápot vettünk neki még régebben,de nem vált be.Ezért ami a mi ételünkből marad meg,azt adjuk neki,és nagyon bevált! Szóval ez megoldva.

Hála istennek orvoshoz sem kellett vinni eddig,semmi olyat nem engedünk neki megenni/csinálni hogy neki valami baja legyen.

Az oltást is meg lehet oldani.Nem azt mondtam,hogy nem tudunk 3-4 ezer Ft-t kifizetni,hanem hogy 30-40 ezret nem tudunk.

Higgyétek el,jó helyen lesz nálunk egy kutya.

Köszönöm azoknak akik hozzászóltak a kérdéshez.:)

2012. ápr. 5. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor irány valamelyik menhely oldala!

És legyen szerencséje egy kiskutyának Veled!

2012. ápr. 5. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Mi az, hogy nem vált be a táp??? Krumplistásztával nem lesz egészséges egy kutya sem, bármilyen szívós. Házikoszt meg bevált... Ez elég hülyén hangzik, már bocs. Nekem nagyon is úgy tűnik, hogy egy fillért sem akartok rákölteni arra a szerencsétlen állatra. Viszont NEM KÖTELEZŐ állatot tartani, bármennyire is cukik, pláne kutyát, aminek a legdrágább az eltartása és nagyon könnyen megbetegszik.

Hány évet is éltek az előző kutyák?

2012. ápr. 5. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
utolsó miért szerinted menhelyen meg sintér telepen olyan kib@szott jó kaján élnek meg jó kényelmes helyük van?? Szerinted kedves hölgy ha nem is eteti royal caninnal attól még agyon szeretgetné és elmondthatná a kiskutya hogy van családom!! Ne hogy már arról beszéljétek le hogy megmentsen egy életét!! Előző kutyám is csirkenyakat főztünk neki meg házikosztot evett és szép 14 éves kort megélte és akkorse öregsége miatt pusztult el hanem egy vírus miatt! Miért kell mindenkit fikázni nem szaporítót akar támogatni ?!!
2012. ápr. 5. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nana, én nem azt mondtam, hogy egyen Royal Canint, egy középkategóriás tápot igenis mindenkinek meg kell fizetnie, aki kutyát tart. Ha nem telik rá, ne tartson. A főtt csirkenyak meg nagyonis jó neki, sőt, az lenne a legjobb, ha ilyeneket enne.

Amúgy szeretettel egy állat sem fog jól lakni és nem lesz védve a vírusoktól, férgektől sem. A menhelyen legalább oltják, ivartalanítják, rendesen etetik a kutyákat. Sok esetben jobb helyen van a menhelyen egy kutya, mint egyes gazdiknál.

2012. ápr. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!