Magyarországon hol lehet orosz agarat vásárolni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:17
11/15 anonim válasza:
nagyon helyes ha szánni akarsz rá annyit,mert a jó tenyészetből származó,egészséges kutya belekerül 200 000 ft-ba.ez egy ritka fajta,érthető ha ennyi az ára.plusz számolj rá még egy kicsit a doki miatt,meg a tápok,felszerelés,de nem fogsz csalódni. remélem meg tudod nézni az én kutyusomat,elvileg meg tudod nyitni. [link]
12/15 A kérdező kommentje:
Ó Istenem! Gyönyörűszép a kutyád!!! Nagyon tetszenek azok a képek, ahol a fiú kezébe van. Gratulálok hozzá, tényleg gyönyörű!!! :"")
2012. ápr. 5. 19:04
13/15 anonim válasza:
igen ő a barátom,ő is rajong Boriszkáért.olyan mint egy kisbárány,mindent meg lehet vele csinálni,gazdinak bármit,nyakba venni,ölbe venni,átbújni a hasa alatt.kis tündérbogyóm,de a kisállatokat kergeti és ha elkapja akkor nekik annyi,pedig nagyon kedves kutya.nekem van még egy cicám is és ő mondjuk nem bántja bent a lakásban,sőt kifejezetten szereti,de ha már a kertben találkoznak és a cica elfut akkor egyből elkezdi kergetni.és már egyszer majdnem megölt egy yorkit meg egy kölyökkutyát.nagyon gyors,egyből odarohan hozzá és megtámadja.sajnos ez benne van az ösztöneiben,ez az egyetlen hátránya,de ez tényleg veszélyes dolog,vagy meglát az út másik oldalán egy macskát és gondolkodás nélkül átrohan a négysávos úttesten..szal ez veszélyes is lehet.de ha semmi zavaró tényező nincs akkor nagyon rendes
14/15 anonim válasza:
ha esetleg budapesti vagy akkor összefuthatnánk sétálni,mesélnék a fajtáról,nevelésről,stb..
15/15 A kérdező kommentje:
miskolci vagyok:)
2012. ápr. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!