A dogshop.hu-n tényleg teljesen ingyenes a szállítás, akár 1 kg kutyatáp esetén is?
innen szeretnék rendelni,de próba képen elsőnek csak 1 kg-t szeretnék rendelni,hogy jó e vagy sem..
de ezt a mondatot nem egészen értem
-A feltüntetett árak az áfát és a csomagolási költséget is tartalmazzák! A utánvéttel küldött termékek szállítási költségét azonban nem.
akkor most mire vonatkozik hogy nem állják az utánvétel költségét?? nem rendeltem még netről szóval innen a tudatlanságom..
írtam nekik e-mailt,de itt hátha gyorsabban választ kapok aki már rendelt innen..
a válaszokat előre is köszönöm!:)
ma meg is rendeltem a tápot :)
e-mailt is kaptam ,amiben írják hogy tényleg ingyenes.. most már 100%-ig megnyugodtam..
ez hogy lehet? azóta változott? én most rendeltem red dingo cuccokat, és 690 ft-ot felszámoltak futárnak, de mikor elküldtem a rendelést, kiirta, hogy a szállítás ingyenes :D akkor mi? de a 690et hozzászámolta...
A webáruház Magyarország egész területéről fogad megrendeléseket és teljesít kiszállításokat. A szállítás bruttó 10000 Ft felett teljesen díjmentes, bruttó 10000 Ft alatti vásárlás esetén 690 Ft-os díjat számlázunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!