Van 3 kutyám, melyiket adjam oda másnak?
"Nincs 3 kutyára sem pénzem, sem időm." Akkor nem értem, miért vállaltál felelősséget értük...
Egyébként én is az ideiglenes ebre szavazok, ez logikus.
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.. A helyedben annyi kutyát tartanék, amennyit maradéktalanul el tudok látni mindenre, amire a kutyának szüksége van, és bármikor több tízezret rá tudok áldozni esetleges betegség/baleset során az orvosi ellátásra - vagy legalább kb. 10.000,- Ft-ot az altatásra, bár erről is meg van a véleményem.
Szerintem ez egy jó lecke volt neked, és most nehéz döntés előtt állsz, de felelősen kell döntened: annyit kutyát vállalj el, amennyi kutyának meg tudod adni mindazt,amire szüksége van: naponta 1-1,5 óra séta, lemozgatás, mentális lefárasztás (munka, foglalkozás, közös sport a kutyával, pl: őrző-védő, flyball, agility, frizbi, engedelmes, ügyességi feladatok tanítása stb.), anyagiak a normális, minőségi etetésre, külső ápolásra, orvosi ellátásokra.
A döntésed meghozatalánál ezeket vedd figyelembe, és ha valóban szereted őket, akkor az ő érdekeit előtérbe helyezve dönts, hogy Nekik mi a legjobb!
Nehéz fába vágtad a fejszédet, sajnálom nagyon, hogy ilyen helyzetbe kerültél, részben megértelek, de ez nagy felelőtlenség.
Sok sikert! Kívánom,hogy a kutya/kutyák leendő gazdái legyenek megfelelőek a kutya számára, és veled is tartsák nagy gyakorisággal a kapcsolatot, talán úgy könnyebb, és mégsem veszíted el a kutyát/kutyákat teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!