Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy elvittük az egyik kutyánkat kozmetikushoz, hogy lenyírja a szőre nagy részét. Hazahoztuk a kutyát, már együtt vannak több órája de a másik kutyánk folyamatosan ugatja meg izgatott tőle.

Ha tudtuk volna, hogy ez lesz akkor hozzuk a másik kutyát is, hogy lássa az átalakulás folyamatát, hogy ő még attól ugyanaz a kutya, csak mert teljesen máshogy néz ki.

Egyáltalán tényleg úgy van ahogy én gondolom, vagy csak én értettem félre valamit?

Ha nekem van igazam, akkor mit kellene tennem?

2012. márc. 31. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Más lett az illata. Majd megszokja hamar
2012. márc. 31. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Logikátlannak tartottuk, hogy nem ismeri meg, mert jól át is szaglászta a megnyírt kutyát. Aztán rájöttünk, hogy még az is közbe játszhatott, hogy meg is lett fürdetve a kutya, egy új, másik samponnal. Tehát sem kinézetre, sem szagra nem stimmel a kutyus a másiknak.
2012. márc. 31. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikából annyi illatot magával hozott,hogy ez a kutyáknak kész illatorgazmus! Majd megszokja :)
2012. márc. 31. 19:04
 4/4 Catz ***** válasza:
Nálunk otthon nyírom és fürdetem öket, egymas szeme láttára. A kicsi mégis körbeugrálja (kiröhögi) a másikat, ez addig megy, amíg ö nem kerül sorra. Akkor már nincs akkora szája :D
2012. márc. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!