Gyerek-kutya kerdes! Van valaki kozuletek akinek 4 imadott kutyaja van peldaul, de ha kevesebb is, es gyereket vallalt?
Pedig jól látod, a gyerek igazából csak kettőtökre tartozik, még a leendő nagyszülőkre sem!
ha szeretnétek, akkor jöjjön, ha még nem, akkor jobb még várni.
34 év egy férfinél szerintem még nem olyan sürgető, a legtöbb pasinak csak ekkortájt kezd benőni a feje lágya...:)
Másfelől az is lehet, hogy "evés közben jön meg az étvágy" alapon belerázódtok a szülőségbe.:)
De azért csak erre a "lehet hogy"-ra alapozni szerintem is felelőtlenség.
Pláne, hogy említetted az álommunkát...
Nehéz ügy...
Nem is merek tanácsot adni, sosincs jó vége beleszólni mások életébe - pláne nem ismeretlenül...
De szerintem hallgass a szívedre.:)
Egy nő úgyis mindenkinél jobban érzi, mikor jött el az ideje a babázásnak.:)
Pedig a legfobb oka a gyerekvallalassal kapcsolatos aggalyaimnak a kutyaim.Ez az elso szempontom.Mindig mikor veluk vagyok,csak arra tudok gondolni,hogy hogy lesz mikor terhes leszek,es mikor megszuletik a baba,folyton ezen jar az eszem,hogy nem akarom ezt ahogy van megvaltoztatni.Es termeszetesen mindezt tetozik azok a dolgok is amiket leirtam.
Nekem a kutyaim mindennel fontosabbak,es ez tart vissza a leginkabb!!!!
Arra azért készülj fel, hogy a terhesség utolsó hónapjaiban, és még utána is egy darabig nem tudsz kutyát sétáltatni...
és az elején tényleg rengeteg feladat van egy gyerek körül...
Lehet bírni 4 kutyával még, de magadra nem lesz időd.
Aludni is alig.
Nagyon kemény ám, amikor sírós a baba és éjel 2-4-ig nem alszik el csak ha a válladon ringatod, utána reggel sétálni kellene vinni a kutyákat - de vár a szennyes, a mosatlan, el kell kezdeni főzni, kosz van, a baba nem csúszkálhat a koszos padlón, szóval takarítás, jaj pelus, jaj az étel odaég,...
Kemény dolog ez, ha egyedül vagy otthon...
Nagyon kreatívnak kell lenni, hogy a kutyák se érezzék elhanyagolva magukat...
Nem tudom, most hogy élsz, de a jelenlegi állapot nem marad fent szerintem...
De pont erről beszél Feldmár is.
Ez a szép az egészben.
Egy házasságban nem Te vagy, meg Ő, hanem Mi.
És amikor születik egy baba, akkor már vele együtt kell újraalkotni a MI fogalmát. Ráadásul esetetekben ebbe még 4 kutya is bele kell, hogy férjen!:)
Hát, én nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, de készülj fel rá, hogy valószínűleg változtatni kell majd a jelenlegi életformán...
Ami nem baj!
Csak más...:)
Egy roti és egy stafi mellé született meg a kisfiam, majd rá 20 hónapra a következő kisfiam...:) Terhesen férjemmel együtt vittük sétáltatni a kutyákat, ameddig bírtam. Utána már ő hordta. Mikor megszülettek a gyerekek, velük együtt játszottunk a kutyákkal.
A kutyáink imádták a srácainkat. Semmi gond nem volt. Sajna eltűntek a kutyáink..:( A gyerekeim, teljesen maguk alatt vannak velünk együtt..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!