Milyen kutyát ajánlanátok? (többi lent)
Hello egy 13 éves lassan 14 éves gyereknek milyen kutyát ajánlatok?? Amivel elbírok és nem nő a fejemre??
Valami nagyobb testű kutyát szeretnék mint pl.: egy boxer vagy hasonló....Csivavát ne írjatok ;Ö
Ha nem sajnálod rá a pénzt, és van elég időd lemozgatni, akkor ajánlom az angol vérebet.Nagyon könnyen kezelhető, érzékeny kutyafajta, okos, és azért megrettennek tőle azok, akik be akarnak mászni a kertbe...:D Persze nem bántana senkit sem, egy nagy mamlasz.:D Nagyon aranyosak tudnak lenni.:)
De ha már megtetszett a goldi, akkor az is nagyon jó, főleg gyereknek.:)
Amúgy meg egy könnyen kezelhető családi kutya is ugyanúgy a fejedre nőhet, mint egy pit, ha nem következetesen neveled...(Tudod,amit egyszer megengedtél máskor sem tiltod, amit 1x tiltottál, sosem engeded..:) )
Illetve ha a szüleid nem sajnálják rá a pénzt.:D
Előző voltam.
Roti, pitbull? Szerintem azokhoz nem vagy elég domináns, már bocsi. Tapasztalat kell azokhoz a fajtákhoz.
Retriever, labrador, berni pásztor, amik türelmesebbek, és okosak is, ilyen korban még inkább őket ajánlanám neked.
Szerintem boxert vegyél,tapasztalatból tudom, hogy öreg koráig játékos marad és mellesleg nagyon okos,gyerekszerető.
Van sok olyan ismerősöm , akinek volt sok kutyája de miután vettek egy boxert utána nem kellett többé se labrador se golden retriver és semmilyen más kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!