Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok?...

Milyen kutyát ajánlanátok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Hello egy 13 éves lassan 14 éves gyereknek milyen kutyát ajánlatok?? Amivel elbírok és nem nő a fejemre??

Valami nagyobb testű kutyát szeretnék mint pl.: egy boxer vagy hasonló....Csivavát ne írjatok ;Ö

2012. márc. 31. 10:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Esetleg berni pásztor? Imádnivaló okos mackók, gyorsan tanulnak és imádják az embert a gyerekeket, nem agresszívek.
2012. márc. 31. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem sajnálod rá a pénzt, és van elég időd lemozgatni, akkor ajánlom az angol vérebet.Nagyon könnyen kezelhető, érzékeny kutyafajta, okos, és azért megrettennek tőle azok, akik be akarnak mászni a kertbe...:D Persze nem bántana senkit sem, egy nagy mamlasz.:D Nagyon aranyosak tudnak lenni.:)

De ha már megtetszett a goldi, akkor az is nagyon jó, főleg gyereknek.:)

Amúgy meg egy könnyen kezelhető családi kutya is ugyanúgy a fejedre nőhet, mint egy pit, ha nem következetesen neveled...(Tudod,amit egyszer megengedtél máskor sem tiltod, amit 1x tiltottál, sosem engeded..:) )

2012. márc. 31. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Illetve ha a szüleid nem sajnálják rá a pénzt.:D

Előző voltam.

2012. márc. 31. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Roti, pitbull? Szerintem azokhoz nem vagy elég domináns, már bocsi. Tapasztalat kell azokhoz a fajtákhoz.

Retriever, labrador, berni pásztor, amik türelmesebbek, és okosak is, ilyen korban még inkább őket ajánlanám neked.

2012. márc. 31. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:

cane corso

[link]

2012. ápr. 15. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem boxert vegyél,tapasztalatból tudom, hogy öreg koráig játékos marad és mellesleg nagyon okos,gyerekszerető.

Van sok olyan ismerősöm , akinek volt sok kutyája de miután vettek egy boxert utána nem kellett többé se labrador se golden retriver és semmilyen más kutya

2013. jan. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!