Tudnátok ajánlani pórázokat?
Nem a legdrágábbakra gondoltam kistestű kutyusra.
Tapasztalatok is érdekelnek.
Ha tudtok linkeljetek is.
hát az egyik bichonomnak bőr póráza van ezeket ajánlani tudom nagyon sokáig bírja 6 éve vettük neki (most 10 éves a kutyám ) és még mindig nagyon jó,de akkor nem volt ennyire drága mint most :(
a másiknak textil póráza van de az is jó és nem is drága..
koszonom a valaszokat!!
egy palotapincsirol lenne szo es csak arra szeretnek porazt hogy neha behozzam a varosba.
Akkor egy olcsóbb textilpóráz is bőven ki fog titeket szolgálni akármeddig, ha csak nem az a mániája hogy rágja a pórázt, de akkor meg a bőrt is ugyanúgy el tudja rágni, szóval ebből a szempontból lényegtelen. Kb 500Ft-tól kezdődően (bolt függő) már lehet kapni ilyen pórázokat:
Ha tetszik ez a fajta, akkor tudom ajánlani, mert amellett, hogy olcsó, erős és tartós is. De persze van sima egyszínű vagy más mintás is.
Ezeket a fajtákat azért szeretem, mert szintén tartós, nagyon könnyű és szintúgy pár száz Ft:
De nekem a kedvencem a k9-es gumis póráz, nagyon jó, nagyon tartós és ehhez képest olcsó is.
Ha meg jobban tetszik a bőr, akkor ebben a méretben azt is meg tudod venni 1000-1500Ft körül, azzal se lesz sose bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!