Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok ajánlani pórázokat?

Tudnátok ajánlani pórázokat?

Figyelt kérdés

Nem a legdrágábbakra gondoltam kistestű kutyusra.

Tapasztalatok is érdekelnek.

Ha tudtok linkeljetek is.

2012. márc. 30. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:

hát az egyik bichonomnak bőr póráza van ezeket ajánlani tudom nagyon sokáig bírja 6 éve vettük neki (most 10 éves a kutyám ) és még mindig nagyon jó,de akkor nem volt ennyire drága mint most :(

a másiknak textil póráza van de az is jó és nem is drága..

2012. márc. 30. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Kistestű kutyának (pincsiszerű?) bőven jó egy egyszerű bőr vagy textil póráz. Előbbi pár száz Ft utóbbi ezeregynéhány. A bőr tuti jó lesz élete végéig, de a textil se fog tönkremenni belátható időn belül, és ha meguntad/ divatosabbat szeretnél lecseréled. A flexit hanyagold mindenképp.
2012. márc. 30. 19:54
 3/6 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat!!

egy palotapincsirol lenne szo es csak arra szeretnek porazt hogy neha behozzam a varosba.

2012. márc. 30. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor egy olcsóbb textilpóráz is bőven ki fog titeket szolgálni akármeddig, ha csak nem az a mániája hogy rágja a pórázt, de akkor meg a bőrt is ugyanúgy el tudja rágni, szóval ebből a szempontból lényegtelen. Kb 500Ft-tól kezdődően (bolt függő) már lehet kapni ilyen pórázokat:

[link]

Ha tetszik ez a fajta, akkor tudom ajánlani, mert amellett, hogy olcsó, erős és tartós is. De persze van sima egyszínű vagy más mintás is.

Ezeket a fajtákat azért szeretem, mert szintén tartós, nagyon könnyű és szintúgy pár száz Ft:

[link]

De nekem a kedvencem a k9-es gumis póráz, nagyon jó, nagyon tartós és ehhez képest olcsó is.

Ha meg jobban tetszik a bőr, akkor ebben a méretben azt is meg tudod venni 1000-1500Ft körül, azzal se lesz sose bajod.

2012. márc. 31. 08:47
 5/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt.
2012. márc. 31. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha még mindig keresgetsz akkor az acanashopban az összes ma leadott rendelést értékhatártól függetlenül ingyen szállítják ki. Van bőrpórázuk már kb 750Ft-tól és hozzávaló nyakörv is 500(bőr) ill 360Ft (textil) körül.
2012. ápr. 2. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!