Olyat tehet a busz sofőr hogy nem áll meg a megállóba egy kutyás embernek? Két kutyája volt de volt rajtuk szájkosár és meg se állt.
mindig látom őket és minden sofőr megállt eddig és felszállhatott velük a csaj, doberman mindkét kutya ,de volt rajtuk szájkosár,emellett tuti hogy kutyasuliba járnak,mert a csajszin volt egy póló és a gödöllői kutyasuli monogramja volt rajta,meg rá is volt írva..
ez elég bunkóság szerintem, hogy nem állt meg..
Ha félti az állását, ismernie kéne a szabályokat.
Szájkosárral, pórázzal felszállhat buszra/vonatra a kutya.
de van megállója..
Fót és Mogyoród között közlekedik.. ha van leszálló és felszálló akkor minden buszmegbe megáll..
hát azt nem tudom pontosan, hogy hány kutyát lehet felvinni, de mondjuk igen megállhatott volna és elmondhatta volna neki hogy egy kutyát lehet személyenkét fel hozni,szerintem a csajszi biztos megértette volna..
csak azért volt fura ,mert 4 éve már hogy ezzel a busszal közlekedek minden nap és ahányszor láttam őt mindig felengedték..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!