Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy ne féltsem...

Mit tegyek, hogy ne féltsem ENNYIRE kiskutyámat? Ötletek?

Figyelt kérdés

6 éves kiskutya keverék..egyszer mikor apa levitte sétálni akkor mikor mentek át az uttesten elszakadt a poráz és elszaladt mert látott valamit de apu rákiabált és megállt egyböl de az uttesten feküdt el. Az még oké,hogy apa a falkavezér ezért hallgat rá. De a szüleim elváltak,anyával élek és mindig félek,hogy baj történik ha leviszem sétálni még pedig amiatt mert rám annyira nem hallgat mint apura tette..otthon tudom utasitgatni,hogy ül,fekszik marad de félek az utcán nem menne..mit tegyek??

17 / F.. (elég önfejü kutyus,csivava keverék,tombol benen a vér)

2012. márc. 30. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy 6 éves kutya nem kiskutya, legfeljebb kisnövésű, de belül ő nem érzi magát kicsinek. Sajnos az emberek épp a méretük miatt többet elnéznek nekik. Kezeld őt úgy, mint egy német juhászt, és erősítsd meg a szemében a tekintélyed. Ehhez semmi durvaság nem kell, csak az ő nyelvén kell közölnöd, hogy alacsonyabban áll a rangsorban, és követnie kell az utasításaid, még akkor is, ha nagyon érdekli valami vagy fél. Olvasd el ezt:

[link]

És ezt a könyvet is:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. márc. 30. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a dolgot először Neked kell fejben rendbe tenned. Bíznod kell magadban, és bíznod kell a kutyádban. Ne legyél bizonytalan, mert érzi a kutya. Nekem is kistestűm van, terrier, na ők is elég makacsok tudnak lenni. Ehhez képest, én a legelső sétánk alkalmával (ma már 5 éves) elengedtem pórázról. Tudtam, hogy soha nem fog elfutni. Nem is futott el azóta sem.
2012. márc. 30. 12:26
 3/3 Boros Benjamin ***** válasza:
Ha van lehetőséged kertben engedd el először és ott próbáld ki mennyire hallgat rád, legyen nálad mindig jutalomfalat ha ügyes. Fő a fokozatosság és persze a saját magad megnyugtatása miatt is érdemes.
2012. márc. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!