Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vissza fog jönni a beaglem?

Vissza fog jönni a beaglem?

Figyelt kérdés

Van egy kan beaglem,júniusban lesz 4éves.

4hónapja uj helyre költöztünk,egy tanyára,más településre. És most kiengedtük őt kicsit hadd szaladgáljon viszont a keritésnél kibujt mert sajnos nem figyeltünk rá eléggé,és elment :( erre erdők vannak és sajnos mivel sötét van,elvesztettük őt, nem tudtuk követni :( most keressük itt a környéken mindenfelé,de nem találjuk :( nagyon elkeseredtem,ugy féltem őt :(

ő az életem.

szerintetek vissza fog jönni?

olvastam valahol a neten,hogy általában visszamegy oda,ahonnan elhagyta a gazdáját akár napok múlva is. Csak kérdés,vajon visszatalál-e,hiszen még lehet uj neki a hely :(

Most mit csináljak?

Belehalok ha többet nem láthatom:(

Nappal eredményesebb lehet a keresés?

Ő mondjuk előbb-utóbb elfárad,hamarabb fárad el,és akkor meg lehetne fogni,csak kérdés,vajon merre lehet most,hol keressük,hiszen ez nagyon nagy terület :(

Vissza fog jönni?

Mit csináljak?

Kérlek mondjatok valamit :(

2012. márc. 29. 22:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem :((

Én már annyira félek baj érte :((

Plakátoltunk is már.

Soltvadkert környékén lakom,innen tűnt el. :(

Itt ugye ez egy tanya rész,tehát tiszta pusztaság az egész,és annyira belátható minden messzire,de itt a környéken nincsen :(

Ahol utoljára láttuk,oda raktuk neki a rongyát,amivel fekszik bent,ami az enyém volt,és szórtunk neki tápdarabokat is el, de sajnos még azok is megvannak :(

És az bánt,hogy talán éhen hal :((

2012. ápr. 1. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
:(
2012. ápr. 9. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vitték be a legközelebbi menhelyre? Keresd fel őket! :) hatha
2012. ápr. 9. 15:19
 14/14 anonim válasza:
na meglett ? :oo
2012. jún. 28. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!