Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy yorkshire...

Szeretnék egy yorkshire terrier kiskutyát, de a szüleim nem engedik. Hogy vegyem rá őket?

Figyelt kérdés
Kb. má 1 éve néha szóba hozom a témát,de mindig azt mondják ,hogy ide nem kell kutya meg hogy a lakásba nem jöhet.... és én meg mondta h akkor kintre,de nem yorkit mert szerintem az nem birná ki a telet pl. De akkor egy bichon kutya fajtát ami azér kibírja nem?... velem ,semmi gond nincs: pl. jó vagyok iskolában is,5-ös tanuló vagyok szinte mindenből,de mégis mi hiányzik??? pedig én gondoznám mindennap kivinném sétálni stb. biztos hogy nem hanyagolnám el. :) szerintetek mit tudnák tenni,az érdekében,hogy vegyenek nekem egy kis kutyust?
2012. márc. 29. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gyűjtsd össze az árára és kb az első fél-1éves tartási költségeire a pénzt. 150-200e Ft

A társasági kutyák meg pont azért társasági kutyák mert nem kintre az udvarra valók, hanem hogy együtt éljenek az emberrel. Van menhelyen sok aranyos keverék kutya köztük lehet nézelődni, de normális helyről még ha lenne is erre pénzetek és rá is szánnátok nem is adnának nektek ilyen típusú kutyát ilyen körülmények közé.

Olvass, tanulj, járj el menhelyre, sétáltasd ismerősök kutyáit, és ha elköltözöl otthonról olyan kutyát tarthatsz amit megveszel magadnak és olyan körülmények közt amit te tudsz neki biztosítani, nem amit mások szabnak meg.

2012. márc. 30. 07:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Beagle, vagy mopsz.

Bocs nem akarom még egyszer leírni. Ebből az utcsó vagyo:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2776587-hogy-..

2012. márc. 31. 12:04
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 31. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!