A szomszédom megakarja mérgezni a kutyámat, mit tegyek?!
Filmezd le, amikor cukkolja a kutyádat. És kérdezz rá, hogy jól hallottad e, hogy meg akarja mérgezni a kutyádat - ezt is rögzítsd.
Majd amikor megvan a hanganyag, akkor mond meg neki, hogy köszönöd szépen, ha a kutyádnak bármi baja lesz, akkor megy a feljelentés.
Azt nem tudod megelőzni sajnos hogy kaját adjon a kutyádnak hisz bedobni hozzátok 1 másodperc.
Ugyanakkor elviheted a kutyátokat kutyaiskolába ahol könnyedén megtaníthatjátok neki hogy egyrészt ne egyen meg semmit amit nem tőletek kap, másrészt hogy ne ugasson állandóan.
Én elhiszem hogy az öreg egy idióta! Ugyanakkor csak ti tudjátok hogy mennyi kell ahhoz hogy ugasson a kutya(bár inkább gondolom hogy kicsit elfogultak vagytok a kutyátokkal szemben). Ha én lennék egy másik szomszéd, az tuti hogy idegbajt kapnék és már mindkét felet utálnám.
A helyetekben a kutyaiskolában ezt is megtanítanám a kutyának hogy ne lehessen cukkolni és ne legyen "ugatós kutya" de ha valaki a zárat babrálja vagy bejön azt megharapja és akkor ugasson is.
Rengeteg idióta van a világban így néha nektek is kell alkalmazkodni.
Anyáméknál a szomszéd kutya ugat állandóan és mivel az ablakom arra néz így állandóan hallottam! Ott meg más kutyás pisiltette a kapujukhoz a kutyáját ami szintén szemétség. Ők sajnos ragaszkodtak hozzá hogy csak azért ugat mert odapisilteti a másik(egész éjjel ugatott). Őszintén engem ott nem érdekelt se a pisiltetés se semmi csak hogy hagyja már abba...
Szerencsére már elköltöztem régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!