Miért csinálja ezt? Behívás-gondok.
Amíg a kutya nem tekint fel rád, addig hiába gügyögsz, nem mész vele semmire.
Először is már megint a közhely:
Rendezzétek a falkasorrendet.
+ Szerintem a behívásod sem megfelelő.
Nem szoktad ilyenkor 5x-10x elismételni, hogy "XY gyere!"?
Amíg nem kezd helyreállni a falkasorrend, addig esélytelen behívási gyakorlatokat végeznetek.
ne haragudj, erről annyi irodalom van, hogy a csapból is ez folyik, olvass kicsit utána, de én még egy kutyasulit (tükörsulit!) is felkeresnék a helyedben pár alkalom erejéig, az nagyon jót tenne a kutyádnak.
Ráadásul még ovis korú, így az első óra ingyenes, ott szépen eldöntöd, akarod-e vinni.
(Csak 7 hónapos korig járhat kutyaoviba, ami alkalmanként 1000 ft, ha bérletet veszel, úgyhogy melegen ajánlom, hogy még most menjetek. - Szombaton és vasárnap vannak a foglalkozások.)
itt a honlap, ha bővebb infót akarsz:
kutyasuli.hu
Az nekem 120 km...
Ha ketten vagyunk, figyel rám,láb mellett jön póráz nélkül, és jön vissza első hívásra. A baj akkor kezdődik, ha többen vagyunk kint a parkban.
Igazából csak ez a "kergetőzősdi" érdekel. Több kutyának megtanítottam már, csak ezzel nem tudok mit kezdeni,ilyet egyik sem csinált.
A végkövetkeztetés mindig az, amit az első válaszoló is leírt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=beh%EDv%E1s&..
A többieket tudom ismételni:
Ha valami nem megy, akkor kutyasuli, ott megtanítják a mikéntjét.
sajnos az általad felvázolt probléma nem megoldható egy fórumos válasszal, komoly PROBLÉMASOR húzódik a háttérben.
Nem csak Budapesten van tükörsuli, hanem országszerte, biztos van hozzátok közelebb eső is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!