Német juhászt akarok venni és mért van az h nézem a hirdetéseket és 100 x jobbak vannak törzskönyv nélkül mint törzskönyvvel? Törzskönyvvel akarnék venni de így.
Székesfehérváron a Dog Plusz kutyaiskola egyik vezetője Pirka Ildikó, ő tenyészt nj-ket, fekete kutyája is van. A részleteket nem ismerem, hogy munkavonal-e vagy sem. Bár a rengeteg suli és menhelyes örökbeadás mellett kétlem, hogy kiállításokra hordaná a kutyákat...
Keress rá a neten, ha gondolod!
Egy utcával arrébb most vett az egyik család "munka vonalú" szaporított német juhászt. Sétáltatta a lány és megkérdeztem tőle, hogy nem mondta-e az orvos, hogy diszpláziás az eb. Erre ő teljesen természetesen: igen mondott valamit, de mondta az is aki eladta, hogy ez fajtabetegség, és nem lehet vele mit csinálni. Bementem és odaadtam a maradék zöldkagyló kivonatomat, és mondtam, hogy etessék vele de rendesen, mert szerencsétlen most 12 hetesen is alig tud menni, mi lesz vele nagyobb korában... Szerintem nem fogja megélni a felnőtt kort ilyen gazdák mellett :( Egyébként a kutya szép és értelmes, nagyon helyes pofija van, csak ... hogy is mondjam... selejtes.
Szóval gratulálok a kedves "tenyésztőnek" mert ennyi erővel tartson inkább az ember egy egészséges menhelyi német juhász mixet.
Munkavonalasoknál szokott lenni fekete is. Itt olvass. Várj türelmesen, és lesz jó törzskönyves kiskutyád.
ma 19:36
Nagyon ritka adottságod van. Röntgen szemed. Simán a látottak alapján élből megállapítottad, hogy DP-s a kiskutya.
Nem megy az értő olvasás #8?
Nem állapította meg, gyanította és megkérdezte, hogy az orvos nem mondta-e, hogy DP-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!