9-10 hónapos 2,5kg körüli csivava szukám vég nélkül enne, ha tehetné. Nem hagyom, hogy elhízzon, de mivel van több kutyánk, néha elkerülhetetlen, hogy összeszedje a maradékokat. Lent?
Figyelt kérdés
Apukám szerint ilyen korban még annyit ehet amennyi jól esik neki, egy éves korától majd jobban kell szabályozni, de félek, hogy nagyon dagadt lesz. Jóval többet eszik mint a 4-5 kg-os kutyánk. Nektek is hasonló? (Egy rendes adag után éhesen nyalogatja a tálját 5 percenként úgy, hogy reggel is kap. )2012. márc. 27. 20:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem adjatok neki sűrűbben de ne nagy adagot. És mindig egyre kevesebbet...Végül beáll a szervezete mondjuk a napi 3szori étkezésre. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Eddig ezt próbáltam, és 9hónapos korára vártam azt, hogy elmúljon neki, és csak kevesebbet legyen hajlandó enni, de semmi változás. Amúgy nem kap egyszerre sokat. A többi kutyámnak már ilyenkor elmúlt az a baba étvágy.
2012. márc. 27. 20:34
3/3 Bozsikrisz válasza:
Az enyém is állandóan enne, pedig ő már 5 éves:) (yorkshire)
Reggel kap tartalmasabb ételt, tápot, húst rizzsel, stb. délben általában 1 szelet sonkát, vacsira pedig valami gyümölcsöt.
De mivel tisztában vagyok vele, hogy evett, tehát nem éhes, így nincs lelkifurdalásom amiatt, hogy nem adok neki.
A tálkáját tegyétek el előle, mert az is csak ingerli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!