Van egy vizslám,4 hónapos, és ugye az orruk ilyen rózsaszines. Az én kutyusomnak ma reggelre fekete lett egy csíkban, nem az egész, csak egy csík. Nem hiszem h összepiszkolta, mert próbáltam lemosni, és nem tudom. Ez valami betegség jele lehet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 13:19
1/3 anonim válasza:
dehogyis a kutyáknak azért rózsaszin az orruk mert valamiféle vitaminhiánya van a fekete a jó vagyis ez azt jelenti hogy befog a tiédnek is feketetdni mert nem vitaminhiányos
2/3 anonim válasza:
Előttem szólónak: ez butaság.A vizsla fajtajellege a hússzínű orrtükör.
Nem lehet, hogy beverte az orrát, és véraláfutás keletkezett?Szerintem vidd el dokihoz, vizslánál a fekete orr eléggé furcsa.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy tudom, hoyg a vizsláknak eleve rózsaszines az orruk szine, és eddig az is volt. Nem hiszem, hogy beüthette, vagyis nem tudom, az orra tetején van a fekete vékony csík. Jövőhéten úgyis jön az állatorvos oltásra, majd tőle megkérdezem, de azért köszi a válaszokat! :)
2012. márc. 28. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!