Szerintetek azugy megfelelő hogy vettem egy 3 honapos rotit és vettem neki egy 10 kilos pedigree junior tapot. De utána amikor 6 honapos lessz rendelek neki josera tápot. Szerintetek ez igy jó?
Az economy is fenntartó táp, az se lenne jó neked egy darabig. Olyan kutyáknak találták ki, akik már felnőttek, nem fejlődnek és nem aktív életet élnek, hanem elvannak a kertben, lakásban, napi kb 1órát mozognak, nem sportolnak, ugrálnak a kutyafuttatón... tehát a lusta és/vagy idős kutyáknak való.
Ha normális tápot szeretnél neki jó áron akkor joserából az agilo és a pure lamb&rice a brit és a susa tápok (de ebből sem a fenntartó táp) közül válogass majd idősebb korában. Kölyök tápok szintén ettől a 3gyártótól kaphatóak jó áron, jó minőségben.
Szerintem az Acana és a Happy dog is jó, a KÁJomnak az állatorvos mondta, hogy ez lesz a legjobb neki.
És tényleg.
De ehhez hozzátartozik, hogy a KÁJok gyakran feleannyi táppal beérik, mint ami a méretükhöz fel van tüntetve a kaján, szóval lehet a rotidnak valami tápanyagdúsabb cucc kell.
Eukanuba?
Amúgy kérdezgess más rotisokat, hogy ők mivel etetnek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!