Mi szükséges ha kozmetikushoz visszük?
köszi :)
kicsit odakap ha nagyon húzzák a szőrét.De nem harap!Minket nem csípni meg csak mást.Már neveljük róla le (kiskora óta ).Szájkosár?
"kelkáposzta" ? - ezt most olvastam el, mi van? :D
Szájkosarat szerintem nem szükséges vinni, ha türelmes és ügyes kozmetikust találtatok, akkor nem lesz ott probléma.
Oltási MINDIG legyen nálad, ha elhagyod a lakással a kutyát. De komolyan.
Nem tudom h miért mondogatja mindenki, h nem kell. Kezdjük ott, h amint közterületen vagy nálad kell lennie, ezt ellenőrizni is szokták.
De tegyük fel h összefutsz egy másik kutyával a kozmiban és valami oknál fogva a tiéd megharapj a másikat. Vagy a tiéd odakap a kozmetikusnak és vérző seb lesz belőle. Ha nincs nálad az oltási, akkor neki kell egy tetanusz, és a kórházban meg fogják kérdezni, h hogy sikerült. És ha kiderül, h nem volt nálad az oltási, akkor simán be is szállíthatják a kutyádat megfigyelésre (mivel ilyen esetben, ha nem bizonyítható a kutya immunizációja, akkor a kórház köteles bejelenteni), de minimum kiszáll hozzád a közterület felügyelet ellenőrizni az oltásit.
Engem nemrég megharapott egy foxi.Megkérdeztem a gazdit h bevan-e oktva.?
Erre ő:Mi közöm hozzá?És elküldött melegebb éghajlatra...
Kaptam egy tetanuszt és kész :/
Igen, ez így van, hivatalosan mindenhol kell, hogy tudd igazolni, hogy a kutyád oltva van.
De a kérdés az volt, hogy a kutyakozmetikus kéri e. Nem, ő nem kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!