21/31 A kérdező kommentje:
Nekem az.
2012. márc. 25. 21:41
22/31 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok, nekem is cane corsom van, csak az eménymek nincs vágva a füle.
Imádom! :D
23/31 A kérdező kommentje:
Én is imádom gyönyörü fajta.
2012. márc. 26. 16:16
24/31 anonim válasza:
A cane Corso-t nagyon szeretem, nagyon szép kutya. Kicsit furcsa a szög, ennél fogva nemigen látom a testalkatát, meg olyan, mintha a marmagassága alacsonyabban lenne jóval, mint a sejhaja :). Más kép nincs? szép feje van, nekem tetszik.
25/31 anonim válasza:
gyonyoruuuuuu :)))
nagyon tetszik.....:)
azt hiszem a kovetkezo kutyam cane corso vagy pressa canario lesz :)))
buszke lehetsz ra :D
mennyi idos?melyik kennelbol vetted?
milyen a termeszete?
26/31 anonim válasza:
Nagyon szep.nekem is egy ilyen gyonyoru boxerem van csak kisebb mint a tied 7 honapos. A tied mennyi idos??
27/31 anonim válasza:
Nagyon tetszik:) Bár egy Pitbull Stefi vagy Bullterrier jobban megdobogtatja a szívem:)
De nagyon nagyon büszke lehetsz a kutyusodra, gyönyörűszép:)
29/31 anonim válasza:
Aztiii*-* Sokszor kiállításon nemlátni ilyet..Nagyonszép
30/31 anonim válasza:
basszus embert ölnék egy ilyen gyönyörű cane corsoért. ismerősöm sajnos csak menőzésből tartja pedig eszméletlen szép fajta én imádom őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!