Hány és milyen játékot "kell" egy kiskutyának?
Semmi, nálunk és sok más helyen is a legjobb játék az, ami nem is kutyajáték pl. az üres flakonokért odáig meg vissza vannak kicsik-nagyok, a lukas zokniból 2mozdulattal formált 'rongylabdáért' szintén.
De nálunk a vásároltak közül a plüss a kedvenc, de van labdája is, az sem árt, ha van 1kéznél. A cérna/kötél játékok is nagyon jók, illetve azok amik olyan anyagból vannak amiket nem tudnak vagy csak nagyon nehezen szétrágni.
én igazi kutyajáték gyűjtő vagyok,én Lüszimnek 43 db játéka van,öröm összeszedni őket:)) Amúgy csak azért mert meghatódok mindig amikor jövök haza és odaadom neki,jajj azt a boldogságot,tökre megéri:)) De ez túlzás szerintem legyen egy rágócsontja először,aztán egy-két labda a dobáláshoz, és pár plüss játék amihez szeretnek bújni, és cumizni:) Sípolást nagyon szeretik:)
és késöbbiekben ezt is nagyon ajánlom:
én ezzel fárasztom le mindennap a pincsimet,kimegyünk futtató mellé,jó nagy füves terület,és ezzel apportírozunk ,nagyon jól lefárasztja mert igen messze el lehet vele dobni a labdát, és fél óra és ki van dőlve a drágám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!