Akinek kistestű kutyája van milyen táppal etet?
Nekem 5 hónapos bichon havanese kutyám van és csirke allergiás. Mi a purina pro plan lazacos tápját adjuk neki és eddig megette, de most már fel kell dobnunk valamivel, hogy megegye.:) Viszont ez szerintem csak hiszti és tökéletes a táp! Nem tudom neked mi számít drágának, de a 800 g-ot vesszük 1300.-ért, viszont nagy kiszerelésben kedvezőbb árban van.
Igaz ez bárányos, de szerintem ugyanolyan jó lehet: [link]
Akkor jól belenyúltam!:)
Az viszont biztos, hogy a táptól ment a hasa? Mert az én kutyámnak is ment a hasa a tápváltás után, de amikor hozzászokott, akkor ez is elmúlt.:) Elvileg van olyan fajtája ennek a tápnak, ami érzékeny gyomrú kutyáknak van.
Megint 1. vagyok
Még eszembe jutott, hogy az egyik eledeles boltban ezt a tápot is ajánlották nekem: [link]
Elvileg nagyon magas a fehérje tartalma. Én most azon gondolkodom, hogy ilyenre váltunk neki, ha betölti a 6. hónapot.:)
biztos hogy a táp miatt..
hasmenése volt ,adtunk neki rizst meg minden, rendbe jött aztán már 3x is ment hasa és véres is volt ,elvittük dokihoz ,diétáznia kellett és mondta hogy érzékeny gyomrú kutyáknak valót vegyünk neki, mivel eddig is azt kapta gondoltuk adjuk neki tovább, de 2 heti rizses diéta után teljesen normális volt a széklet, ahogy egy kevéske tápot hozzá kevertünk a rizshez már ment a hasa,2 napig így adtuk neki,továbbra is ment, váltottunk acanának a hipoallergén tápjára és már aznap láttuk a székleten a javulást ahogy az acanát adtuk neki..
szóval tuti hogy a táp volt a ludas...
amúgy idős kutyának kellene táp ,nem kölyök kutyának, de azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!