Mondanátok nagy termetű kutyafajtákat?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy őrző védő kutyát,aki szereti gyerekeket.Tudtok fajtákat mondani?Előre is köszönöm.2012. márc. 23. 14:35
11/22 A kérdező kommentje:
Valamint nagy udvarunk van.Elbírok a kutyákkal,határozottan bánok velük.Nem tudom hogyan hívjam másképp a határozottságot,talán keménység.Értek a kutyákhoz,és nem bántom őket,ha valaki azt gondolná.
2012. márc. 23. 14:54
12/22 petrusi válasza:
Az óriás schnauzer mindenképpen jó választás lenne. Kitűnő házörző és nagyon okos, tanulékony is. A fülét fel lehet kupíroztatni, az, ami esetleg kivetnivaló lenne, hogy kozmetikushoz kell hordani, amúgy nem hullajtja a szőrét sem.
13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm.
Volt pár kutyafajta,ami tetszett.örülnék,ha véleményekkel látnátok el.akita,berni pásztor,golden retvider,skót juhász,szamojéd(mondjuk a szőrétől félek,hogy koszos lesz),tervueren
2012. márc. 23. 15:02
15/22 A kérdező kommentje:
de.mondjuk inkább az előző kutyákon gondolkodtam eddig,habár a bernáthegyi is szép kutya.
2012. márc. 23. 15:15
16/22 anonim válasza:
én boxert, német juhászt, leombergit és rotit amit ajánlani tudnék.
az akita nem valami gyerekes kutyus.
A golden retriever meg nem kifejezett őrző védő kutyus.
A többi fajtáról nem tudok nyilatkozni. :)
17/22 A kérdező kommentje:
az is szép.köszönöm.Van egy hasonló bajom.a kérdésem:Mondanátok véleményeket,nem tudok dönteni?
2012. márc. 23. 16:05
18/22 A kérdező kommentje:
Véleményeket adnátok,nem tudok dönteni?
2012. márc. 23. 16:06
19/22 anonim válasza:
Argentin dog. Minden kitételnek maradéktalanul megfelel :)
20/22 anonim válasza:
Ilyen pl. a német dog, mely a gazdival és emberi családtagjaival barátságos, az idegenekkel pedig bizalmatlan, tehát házőrzőnek alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!