Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van akinek evési zavarral...

Van akinek evési zavarral küzd a kutyája?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy nyilvánul meg?
2012. márc. 23. 09:30
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek , minden válaszban találtam valami hasznosat.

Nincs veszteni valónk , mindent kipróbálok fokozatosan.

Ma már az olivás dologgal kezdtem , mert volt is itthon.:)

Sajnos mindenbe áztattam már tápot ( víz,tej,leves,stb.)

Külön még kecske tejet is vettem , mert állítólag a kutyák szeretik , hát a miénk nem :(

Habár nagyon vékony , annak viszont örülök , hogy nincs semmi eü. baja, most is itt ugrál mellettem , csipogtatja a kacsáját , .....

Még egyszer köszi mindenkinek és hajlok az ivartalanítás fele is , megbeszélem jövőhét elején a dokival , hogy mi a menete...

:-)

2012. márc. 23. 19:49
 32/37 anonim ***** válasza:
Próbáltad a kutyáknak való béres cseppet?Nemkem az öreg kutyusommal volt hasonló probléma,h alig akart enni.Na ez meghozta az étvágyát rendesen....:)
2012. márc. 23. 21:15
 33/37 A kérdező kommentje:

Még nem , de már sokat halottam róla.

Köszi , ezt is megjegyzem :)

2012. márc. 23. 21:42
 34/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom minek köszönhető a javulás, de 2 napja eszik.

Reggel -este eszik :-)

Hónapok óta küszködtünk az etetésével, 2 nap alatt , ha 1 maréknyi (royal c.apró szemü) megevett akkor sokat mondok

és most eszik!!!!

Még csak az oliva olajos dolgot próbáltam ki , gondoltam adok 1 pár napot ennnek a módszernek is ,

Másnap vacsinál amikor kivettem a tápot , meg sem várta , hogy letegyem , behabzsolta az egészet.

( Pedig a táljában ott volt az olajos :-) )

El sem akartam hinni , hiszen valóban megjártuk a poklok poklát ,

2 napja úgy eszik , ahogyan kell egy kis kutyának ,

ÉS NAGYON BOLDOG VAGYOK !

Ma reggel sétáltatás után megmértem , hízott 30 g.

Nálunk ez is valami , hiszen nagyon vékony , de elindultunk a súlygyarapodás felé .

Köszike mindenkinek :-)

2012. márc. 29. 14:11
 35/37 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Csak így tovább! Aztán nehogy az legyen a gond, hogy duci lesz! :D
2012. márc. 29. 15:02
 36/37 anonim ***** válasza:
És ne feledd, kaját nem hagyunk előtte soha! Előbb-utóbb várni fogja az etetést, és jóízűen fog enni.
2012. márc. 29. 15:08
 37/37 A kérdező kommentje:

Sziaszto

Megint nem eszik !

Olyan jól evett az elmúlt napokban , már azt hittem sinen vagyunk és tessék, tegnap óta megint nem eszik !

Fogalmam sincs mi lehet a baj!

Hízott 150 g, még látszik is rajta, és most le fogja adni ! :-(

Annyira tudok rá haragudni, ....:-(

Mit tegyek?

Már a béres cseppet is kapja, az olajosat tápot nem eszi,

áztatva sem , tegnap a husit amit főztem , ki kellett reggel dobnom , mert hozzá sem nyúlt !

Amúgy este voltunk dokinál ,"aktuális" szurit kapott, de nem hiszem , hogy e miatt nem enne , hiszen tegnap reggeltől szarakodik !

Tudom , ha éhes lesz , majd eszik , de higgyétek el ez a kutya nem olyan !

Folyamatosan jön , pitizik ,mert érzi , hogy ilyenkor feszült vagyok , ha nem eszik , mellette full aktív , DE NEM AKAR ENNI !!!!

Én még egy ilyen kib...szott kutyáról nem hallottam !

Nincs oka így viselkedni, környezetében imádja mindenki , nem depis, nem fél , életben nem volt megütve, más nem is jut eszemben , hogy miért nem enne

Ja EÜ. gondja sincs , ki lett vizsgáltatva !

Mit tehetnék ?

2012. ápr. 6. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!