Megkérhetem? (Kutyások)
Kb.Egy hónapja megtámadta a szomszédos szeméttelepről kiszökő német juhász, a kutyámat. Azóta a mögöttünk lévő utcában befogadták a kutyát. Egyszer mentünk arra és vicsorgott a kutya a kutyámra, rá szóltam a kutyára, de a gazdája megsimogatta a kutyát, hogy megnyugtassa. A kutya ettől persze nem nyugodott meg,hanem még nagyobb erővel vicsorgott, mert jutalmazásnak vélte, természetesen. ( A gazda tudja, hogy megtámadta a kutya a kutyámat) Ma egyedül arra mentem, kivettem a táskámból a gázspray, ha esetleg kiugrana a kerítésen. ( Az eset óta poszt traumás stressz szindrómám van és beszereztem életem első gázsprayét. Remélem sosem kell használnom.) A kutya vicsorgott, de határozottan, erélyesen rászóltam többször, végül, hátra kullogott.
Az igazi kérdésem az lenne, hogy ha látom, hogy a gazdája simogatja a kutyáját, amikor az a kutyámra vicsorog, megkérhetem-e, hogy ne jutalmazza simogatással, amikor a kutyámra vicsorog? Vagy esetleg, hogyan kérhetném meg. Nem akarom megsérteni, csak megszeretném kérni. Nyilván nem direkt csinálta, hogy ezzel a kutyáját hergelje. Szóval Ti mit mondanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!