Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyám, de nem...

Meghalt a kutyám, de nem akarom eltemetni. Más megoldás?

Figyelt kérdés
Kitömetni nem fogom! De valahogy magamnál akarom tartani,ő volt a mindenem. Elhamvasztásra gondoltam még, de azt hogy? Vagy más megoldás?

2012. márc. 20. 07:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalaníttatni kellett volna, és akkor még mindig élne.

Bocs, hogy ezt most vágom a fejedhez, de ilyenkor elég mérges vagyok...

2012. márc. 20. 09:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Más terveim is voltak vele és ide csak ideiglenesen jöttünk lakni. Hát ha tudtuk volna hogy ez lesz..
2012. márc. 20. 10:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyébként ha egy kutya meg van meredve, akkor már tuti halott ugye?
2012. márc. 20. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Valahogy sejtettem, hogy szaporítani akartad.
2012. márc. 20. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:

mitcsináltatok a kutyussal? =((( nagyon sajnálom

nekem is csivavám van de ő még él!

2012. márc. 25. 16:50
 16/20 A kérdező kommentje:

nem tudtam mást csinálni minthogy eltemessem :(

Kedd óta nem tudom feldolgozni, ugyanúgy fáj és ha belegondolok csak sírni tudok.

2012. márc. 25. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnállak. ismerem ezt az érzést..
2012. márc. 29. 21:25
 18/20 anonim válasza:
100%
Én is nagyon sajnállak, de próbálj inkább a szép pillanatokra gondolni! Kitartást!
2012. ápr. 2. 21:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem akartad eltemetni a hideg földbe? Ne haragudj, ha érzéketlennek tűnök, de betolni a hamvasztó szerkezetbe és hagyni, hogy a lángok martalékává váljon jobb lett volna?

Nem értem a gondolatmenetet.

Egyébként próbálj arra gondolni, hogy most örökre ott marad, ahol élt, ahol szeretett lenni.

Nekem valamivel több, mint egy éve kellett (majdnem 14 év után) elaltatni a kutyámat. (Kb. 10-11 hónapba telt, mire úgy éreztem, hogy már tökéletesen rendben vagyok. Mondjuk én amúgy nem sírtam egy percet sem, nem tudom miért. Szóval nálam kicsit másképp volt.) Mi is a kertünkbe temettük el. Ha arra gondolok, hogy előbb-utóbb el fogunk innen költözni, sőt én minden bizonnyal külföldre megyek, akkor kissé zavar, hogy nem tudom mi lesz vele. Vagy ha esetleg mások költöznek ide, akkor szólni kell, hogy azt a területet ne ássák fel. Azt meg nem gondolom, hogy meg fogják hagyni egy idegen kutyájának a sírhelyét...

Nem tudom, lehet-e olyat, hogy kiássák és elhamvasztják... de az elég körülményes lenne.

Szerintem meg kell próbálni bele nyugodni a dologba. Nem hiszek az ilyesmiben, de ha mégis hinnék, számomra úgy lenne logikus, hogy ő (tehát a lelke), már nincs benne a testében. Lehetséges, hogy egy szép és nyugodt helyen van, neked pedig a szívedben kell őrizni őt.

2012. ápr. 3. 23:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Mindenki máshogy gondolja. Nekem nagy félelmem van a mélységtöl magamat is hamvasztatnám. Én még mindig sírok. De egy jó kutyának halála után legjobb helye a gazdája szívében van. Én hiszem hogy egyszer újra láthatom őt és újra egy család leszünk. Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 4. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!