Egy Game pitbull minden kutyát elverne vagy mire verik sokan magukat hogy game pit?
Nem értem a logikát, miért lenne kamu amit írtam.
Túl jól emlékszem a történtekre?
Tudod, hogy ha a szimpatikus idegrendszer beindul hogy fokozódik a figyelmed?
1 éve történt a támadás, de azóta is pontosan emlékszem minden pillanatára - amire nem, arra csak azért nem, mert a kutyák túl gyorsak voltak, azt se tudtam, ki mit csinál.
És hát nem tudom, miért kellett volna hogy eltörjön a kutyám lába, nem tört el, csak felszakadt a bőr és össze kellett varrni.
Nekem mindegy, a lényeg, hogy szerintem rengeteg kutyafajta van, ami elintéz egy pittet.
#20 a kijelentéseidből az derül ki, hogy nem is láttál még mixelt meccseket, ha igen, akkor is max amatőrt. De akkor minek írkálsz ide? Legalább írnád oda, hogy "véleményem szerint..", vagy "fingom nincs róla, de úgy gondolom, hogy.." stb.
Valamiért olyan magabiztossággal állítod a baromságaidat, hogy az már vicces.
Nem hiszem,hogy aki kutyát harcoltat,az ide jönne verni magát a GYIK-re.Leírtam,amit gondolok,Te tettél fel hülye kérdést,amire hülyeségeket írkálsz.Nehogy Te ratyizzál már bameg.
ma 07:58 képzeld ismerem a fajta történetét.
Ráadásul nem írtam olyasmit,hogy a gpit mindenkit legyőzne,csupán annyit,hogy a méret nem feltétlenül döntő faktor,így nem biztos,hogy egy nagyobb testű pásztor biztosan verne egy kistestű pit-et.De azt is írtam,hogy teljesen fölösleges erről vitatkozni,mert úgyis az adott két kutya adottságai döntenek.
Felesleges erről vitázni, csak hajtja mindenki a magáét.
Aki látott már profi meccseket, az tudja mi a helyzet, aki meg nem, azt eleve nem értem, miért szól hozzá a témához.
Staffordfun:
Az amstaffot miért hozod fel Staffordfun? Semmi köze egy game pithez, ég és föld a kettő. Az amstaff egyszerű showkutya.
Mondjuk a válaszodból egyértelműen kiderül, hogy fingod nincs a témáról, csak egy elfogult szobakutya gazda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!