Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelés végén már ugye nem...

Tüzelés végén már ugye nem termékeny a kutya?

Figyelt kérdés
Szerintem már csak pár nap van hogy vége legyen,már nem tartja oda a hátsóját 3 napja a másik szuka kutyánknak ,csak sokat nyalogatja a nemi szervét azért gondolom hogy már a végen van vagy elmúlhatot..csak azért kérdezem,mert holnap visszük kozmetikába és ott más kutyák is vannak..akkor most már tuti hogy nem veszi fel a kan kutyát???
2012. márc. 19. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Pont hogy a tüzelés végén veszi fel a kant.
2012. márc. 19. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:
De már a másik kutyánknak nem nyújtja oda a hátsóját, szóval nem hiszem hogy felvenné kant..de a tüzelés legvégén tuti nem veszi már fel..
2012. márc. 19. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem az öreg szukám még a 24. napon is megállt. kozmetikába elviheted, mert ott nincs csoportos játék, de azért még figyelj oda. Hanyadik napos?
2012. márc. 19. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan 18-20 dik nap körül van, már az utcán sem illegete magát fiú kutyáknak,viszont a kozmetikába meg csak ma tudjuk elvinni..de sztem nem lesz gond,anyum viszi,mert én suliban vagyok írok egy sms-t hogy szóljon azért,mert ott több kutya is szokott lenni..
2012. márc. 20. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:
már megjártuk a kozmetikát nem volt semmi :)
2012. márc. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!