Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler családi házhoz,...

Rottweiler családi házhoz, vélemény?

Figyelt kérdés

Fajtiszta, törzskönyves szülőktől.. Normális családból származó szülőktől.

A családomban nincs kisgyerek, viszont az unokatesóm elég sokszor foglalatoskodik itt.. aki 7éves.

Szerintetek jó választás lehet ?

2012. márc. 19. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó.:) A gyerekek általában amúgy is szeretik a kutyákat. Ha mindenkinek jó, akkor nyugodtan.
2012. márc. 19. 15:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Igazából csak olyan rotikat láttam még akiknél család is van meg kisgyerek. Sosem hallottam problémát. Viszont olyan kutyát ismerek aki más kutyákat kivégezne, szóval figyelni kell a nevelésére.
2012. márc. 19. 15:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha úgy van nevelve.. nem adódhatna probléma ?
2012. márc. 19. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De mindenképp kell lennie egy erős kezű és jellemű embernek a családban, akit elfogad vezérnek. Ha kicsit is bizonytalan vagy, nagyon hamar rá fog jönni, h ő is lehet a főnök akár.

Én imádom őket, de sajnos sokat láttam már, ami szinte időzített bomba volt.

2012. márc. 19. 16:09
 5/14 A kérdező kommentje:

Lehet mégsem jó ötlet..?

Mi halálra szeretgetnénk, ölelgetnénk.. nem tudnánk szigorú, következetes lenni Vele..

2012. márc. 19. 16:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor felejtsétek el.
2012. márc. 19. 16:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Biztos ?:(

Ha ez így történne, mi lenne várható ?

2012. márc. 19. 16:54
 8/14 anonim ***** válasza:

"legjobb" esetben húzna, vonna, aki evénél közelítene azt megmorogná, nem csinálna meg semmit, nekimenne más kutyáknka, stb.

Legrosszabb esetben (és szinte garantált h ez meg is történne) megharapna titeket, esetleg a gyereket halálra marná.

Ez a kutya (mint ahogy a többi ÖV-s) nem vicc és nem plüssjáték. Tud egy nagy mackós bohóc is lenni (az enyém is az volt), de ahhoz keményen kell fogni és keményen ki is kell képezni.

Most megmondom, h ez nem a ti fajtátok. Inkább egy golden vagy egy labrador.

2012. márc. 19. 17:59
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el, nekem is van kutyám. Meg tudtuk nevelni, pedig mindig ölelgetjük. Igaz, ha te ezt nem tudnád megtenni, és nem tudnál néha szigorú lenni, akkor szerintem felejtsd el.:(
2012. márc. 19. 18:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Hogy értve kell szigorúnak lenni Vele ?

Meg kell verni néha ?

2012. márc. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!