Tiszta vízzel fürdethetem hetente a kutyám?
Nem tudom Alexandra, h nálatok milyen a víz, de ha az ittenivel fürdetné valaki hetente a kutyát, az rendkívül hamar bekorpásodna, mivel marha kemény a víz és szárít, mint a nyavaja.
Én nem ajánlom. A szürkeséget amúgy se nagyon hozza ki a sima víz, csak a samponos. Samponnal meg isten őrizz ilyen gyakran fürdetni.
A kozmetikában a "szürke" kutyákból fehéret csak kettő alapos samponos mosással tudunk varázsolni. A lábuk szokott a legkoszosabb lenni, azt jó alaposan meg szoktam dörzsölni, ömlik belőle a koszos lé.
15:54-es!
Igaz fogalmam sincs h milyen kutyád van, de a kozmetikában MINDEN kutyánál az az első hogy a fenéknél és a nemiszervnél levágjuk a szőrt, h ne legyen kakis/pisis, majd a hason lévő szőrből is vágunk, ha túl hosszú lenne. Annyiból lehet érdemes lenne egyszer elvinni egy kozmetikushoz, hogy megmutassa mit vágj le és mit ne. Hidd el, a legtöbb nagyon kedves és megmutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!