Kiskutyát szeretnék?!
Milyen fajtát szeretnél?
Elsőnek a menhelyen nézz körül és ha ott nem találsz neked tetsző kiskutyát akkor nézzél interneten. pl.: kiskutya.hu aprod.hu
Írj privibe ha akarsz valamit kérdezni.:)
Sok sikert a kiskutyához!
Én csak saját magamról tudom, hogy amióta eszemet tudtam kutyát akartam. (kicsi koromtól) Szüleim nem engedték, és mai 28 éves fejemmel, azt mondom igazuk volt. Most van kutyám és sokkal felelősségteljesebben tudom nevelni, mint akkor tettem volna, ha gyerekként kizárólag az én felelősségem. Mondjuk igaz akkor nem volt ennyi olvasmány, nem volt internet, szóval a mai gyerekek is sokkal tájékozottabbak.
Tedd fel magadnak a kérdést és válaszolj rá őszintén:
- hajlandó vagy minden áldott reggel 1 órával korábban felkelni, hogy suli előtt foglalkozz vele?
- hajlandó vagy a barátokat lemondani csak mert haza kell menned a kutyádhoz, mert te adsz neki enni?
- hajlandó vagy a kakiját összeszedni?
- hajlandó vagy mindennap agyilag foglalkozni vele (tanítani, irányítani, ösztöneit kezelni)?
- előrébb tudod helyezni a kutya igényeit a te kényelmeddel?
Ha ezekre a kérdésekre mind pozitív választ adsz és tisztában vagy vele, hogy ezt mindennap 15 éven keresztül meg kell csinálnod, hogy a kutyádnak kiegyensúlyozott boldog élete legyen, akkor készen állsz. Ha bizonytalan vagy a válaszban, akkor szerintem még várj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!