Hogyan szállíthatom biztonságosan a 4 hónapos kutyusomat autóval?
A kutya méretétől függően szállítóboxot is használhatsz.
(Bár szerintem az csak akkor kell ha "nyüzsög")
www.fressnapf.hu-n meglehet nézni a hozzád legküzelebb eső boltot.
Nekem a két nagytestű kutyám a csomagtartóban utazik (persze úgy h nincs berakva a kalaptartó:) Imádnak a hátsó ablakon keresztűl nézelődni. De viszont nagyon oda kell figyelnünk h ne süssön rájuk a nap (ilyenkor napellenzőt rakok az ablakra)
Szerintem sokkal jobb boxban szállítani a kutyát mint ezekkel a kutya biztonságiövekkel kikötözni... pláne ha egy mozgékony kölyökről v egy idegesebb kutyáról van szó. Biztonságos, praktikus, és a gazdát sem zavarja a vezetésben a kutya.
Ha nem szeretnéd boxban szállítani, nekünk ez vált be: [link]
Tudom, nem olcsó, ráadásul ettől a cégtől hámot is kell venni hozzá(ami tökéletes, és maximálisan meg vagyok elégedve vele), de szerintem jó megoldás. A kutya rögzítve van, nem terjed faltól-falig egy nagyobb kanyar közben, és teljesen biztonságos. Bármelyik ülsésre teheted a kutyát, akár előre is. Ez így ugyanolyan biztonságos, mintha egy embert kötnél be valamelyik üléseb. Szerintem tökéletes.
Ja, és itt találod a hámokat: [link]
Ezek is kiválóak, mindkét kutyámnak van, és jobbat nem is kívánhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!