Mit tegyek ha a kutyámnak rejtett-heréjűsége van?
így tenyésztésre alkalmatlan a kutya.
Ivartalanítani kell,ha nem akarsz hererákot (a hasüregben melegebb van,99%,hogy elrákosodik.
ivartalaníttasd.Nem hízik el,ha nem zabáltatod és meg sem változik.
A profi őrző védő kutyák,a mentőkutyák szinte 100%-ban ivartalanítottak. Hiszen nem engedhető meg,hogy egy tüzelőszuka megzavarja őket. Náluk sem jelent gondot
Ugye nem jól értem, hogy kockáztatnád a kutyád egészségét csak azért, mert b*sztál riasztót venni?
A kutya nem fog elhízni, ha törődsz vele rendesen, sétáltatod, mozgatod (amire ivarosan is szüksége van), és ésszel eteted. El se hinnéd, hány tökéletes testalkatú ivartalanított kutya rohangál az utcán. Nyugodtabb lehet, de ez nem azt jelenti, hogy kevésbé lesz jó házőrző, csak azt, hogy kevésbé lesz idegbeteg. Gondolom úgyis csak ugatnia kell, azt golyók nélkül is fog.
Orvosok véleményét meg ne itt várd, ők egyrészt a rendelőben vannak, másrészt lósz*rt sem értenek a kutyaák viselkedéséhez :)
szerintem semmi esélye, ha 3 hónapos, de az orvosk szeretnek próbálkozni...jópénzért
ha félig lent lenne,akkor lehetne maszírozni,nyújtani az ondóvezetéket és az eret ami felránja,de így semmi.
elvileg csak azt kell kivenni, ami fent van,de ki szokták a másikat is. ha az egyiknél rövid a "nyele" akkor előbb-utóbb amásik is fel szokott ugrani.vagy begyullad.vagy megpördül, elzárja az eret és kb 48 óra alatt elhal...
Egy 3 hónapos kutyát hormonnal telenyomnak emiatt? Az agyam eldobom...
Egyébként a kutya nem azért őrzi a területét, mert ivaros, hanem azért, mert territoriális.
És ahogy előttem is írták, igen maradi hozzáállás egy kutyával őriztetni a házat. Aki be akar menni, az úgyis be fog, max elteszi láb alól a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!