Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt a kutyát akarja a gazdája...

Ezt a kutyát akarja a gazdája eladni 15 ezerért szerintetek megéri megvenni? És tényleg fajtatiszta-e (törzskönyves) 15 ezerért adja.

Figyelt kérdés
Légyszi komment hogy tényleg fajtatiszta rottweiler-e.

2012. márc. 18. 18:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hívd fel a tenyésztőt és kérdezz rá. Nemazért,de a tenyésztők elővásárlási jogot szoktak kikötni a szerződésben.

8 hónapja vette a kutyát és most rájön,hogy mégse kell? Miért nem a tenyésztőnek adja vissza? biztos nem beteg a kutya (pl. DP .amit műteni kell, epilepszia,csontrák...)

2012. márc. 18. 18:33
 22/30 anonim ***** válasza:
megnézted a tenyésztőt a neten? van honlapja? milyen minőségű kutyái vannak? Vagy csak törzskönyves szaporító?
2012. márc. 18. 18:34
 23/30 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincsen elköltöznek szerintem ezért ilyen olcsó.Panelbe meg hova tegye???
2012. márc. 18. 18:34
 24/30 anonim ***** válasza:
Akkor adja oda ingyen!!!!
2012. márc. 18. 18:46
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha van törzskönyv, fajtatiszta. Hogy miért ennyiért akarják eladni, az a gazdák dolga. Milliom roti van törzskönyvvel , amelyik nem nagy tenyészeteknél születik.

Ezeknek a vételára sem olyan magas, mint egy neves pártól született alomnál.

2012. márc. 18. 18:48
 26/30 anonim ***** válasza:

ilyenkor vissza szokás adni a tenyésztőnek,vagy ingyen adni....

én nem isengedem, hogy az én általam tenyésztett kutyát valaki továbbadja. Adja vissza és majd én elajándékozom. De tudni akarom, és én akarom eldönteni, hogy kinek.

2012. márc. 18. 18:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi a tenyésztő kenneljének a neve? Van honlapja a kennelnek?
2012. márc. 18. 19:00
 28/30 anonim ***** válasza:

De az is elképzelhető, hogy nagyon nagy szerencséd van!

Meg persze egy 10 hónapos kutya már nem kölyök... Egy jelképes összeget én is kérnék a kutyáért ha szeretem és muszáj lenne odaadnom, már csak azért is, hogy nehogy egy ingyenélőhöz kerüljön, meg halálra ellesse, mondjuk ez így is megeshet...

2012. márc. 18. 23:24
 29/30 A kérdező kommentje:
szerinted is fajtatiszta?
2012. márc. 18. 23:28
 30/30 anonim válasza:
figyelj ha menhelyre lemész ott is találsz kutyát meg ez a kutya már ragaszkodik a gazdájához lehet hogy elszökdösne vagy valami de ha lemész a menhelyre az a kutya biztos meghálája hogy kihoztad és ingyen van
2012. márc. 21. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!