Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik, hogy Happy Dog...

Létezik, hogy Happy Dog medium baby 28-tól hasmenést kap egy kiskutya?

Figyelt kérdés
Azt mondta a tenyésztő, hogy avval etette, ezért mi is megvettük neki ezt a fajta tápot. Aznap, mikor elhoztuk a kutyust, már az autóban gyanúsan büdöseket pukkantott, aztán a második nálunk töltött napon hasmenése lett:( Dokinál voltunk, 2szurit, gyógyszert is kapott, főtt rízs és sovány husi diéta szigorúan egy hétig... Tegnapig minden frankó is volt, de mióta elkezdtem neki megint a tápot adni, megint borzasztó büdöseket pukizik és lazul a széklete is:( 9 hetes a kutyus! Légyszíves segítsetek, mert nem akarok mindig orvoshoz járkálni vele és én idáig bíztam benne, hogy a táp jó dolog, mert benne van minden, ami a kutyusnak kell, de ezek után mit ne mondjak.. erősen kételkedem benne.. :(
2009. jún. 12. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Olcsobban jössz ki ha megveszed a zsákot, mintha minden kilon kifizeted a kiskereskedő hasznát.

Most le fognak hurrogni, mert nem Acana tápot javaslok, hanem mást: [link]

nekem a ngyon gyenge gyomru kutyusnál teljesen bevált, 1 éves de már a vaszöget is megenné.

2009. jún. 12. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Ismerősöm boxertenyésztő,és a Purinát eteti,lazacosat a kölyök kutyákkal,gyönyörűek tőle,és nincs allergia.

Amikor Bütyök(bullterrier)hozzánk került,kiderült,hogy érzékeny a gyomra.Minden szuperprémium tápot végigpróbáltunk,a legkisebb kiszerelést vettük.Egyiktől hasmenése van,vagy felfújódik,szőre csúnya stb.

Végül a Hill's lett,ami bevált.Volt most viszont egy Happy Dog akció,allergiát nem okozó tápok állítólag,de Bütyök mégis felpuffadt tőle.Ezért írtam,hogy többé nem kísérletezek,maraok a Hill's-nél.

2009. jún. 12. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor egyről beszélünk: Purina gyártja, de Pro Plan a neve :)
2009. jún. 12. 14:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Azért kérdeztem a kimért tápot, mert akkor ki tudnánk próbálni, melyik a jó, nem kell egyből a nagyot megvenni és aztán kiszórni, ha mégse válik be.
2009. jún. 12. 15:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia, lehet kimérve is kapni tápokat, sőt, mellettünk van olyan bolt, ahol meg is kostólhatja a kutya, ha viszed magaddal. Én a 13. és 14. kerületekben tudok ilyen üzletről (ha kell, megadom a címűket), de biztos több kisebb boltban is van erre lehetőség, érdemes körülnézni. Elég akkor megvenni egy csomagot, ha beválik a táp. Én az Acana-t vagy az Orijen-t tudom ajánlani.
2009. jún. 12. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is boxerem van (11 hónapos,2 hete van nálunk) és nem rég voltunk dokinál pont ilyen problémával. Szegénynek először csak hígabb volt a széklete aztán jött a fosás,majd a hurutos hasmenés. Elmentünk a dokihoz és persze nekünk is szuri,gyógyszer,diéta...megkérdeztem mitől lehet,és doki mondta,hogy egyszer nem mondja,hogy ezektől az ilyen olyan tápoktól lett allergiás reakciója a kutyának(persze a boxik hajlamosabbak is az allergiás megbetegedésekre)és ő is rengetegszer találkozik táp okozta allergiával és hogy ő azt javasolja,hogy mindenképp keverjem a SZÁRAZ tápot (a konzerves totál hazavágja a kutyát) házi kosztal./nyugodtan jöhetnek e tejtermékek:joghurt,túró,minimális tej,lehet minden nap tojást adni neki héjastól,és persze husikat,csirkemájat,ríszt,zöldségeket,leveseket/ . Az én kutyámnak azóta teljesen rendben van a pocija. Reggel kap egy kis száraz tápot tisztán/Acanát adok neki/ Este pedig jöhet a lakoma és abba is lehet keverni egy pici tápot. Tehát nálunk ez vált be. Te is kérd ki nyugodtan az orvosod véleményét ez ügyben.
2009. jún. 12. 17:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy az ernyém keverve nem eszi a tápot.Egyik nap száraztápot kap,másik nap főtt ételt,így jó.
2009. jún. 12. 18:23
 18/18 anonim válasza:
Sziasztok! Sikerült megoldani a hasmenés problémát? Golden retrieverünk 8 hónapos és Happy Dog tápot kap a kornak megfelelőt. Semmi különös nem történt, de több napja hasmenése van. Most nem volt lehetőségünk a tápot keverni lehet, hogy a száraz táp okozza a hasmenést? A kutyának semmi baja, ugyanolyan mint mindig szokott lenni.
2010. ápr. 21. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!