Most mennyibe kerül egy Boxernek a fülcsonkítás (nemtom hogy kell írni)?
És szerintetek simán vagy csonkítva szebb a füle?
köszi
szerintem a boxernek simán szebb...pl a dobermannak vágva áll jobban
de tudtommal már nem lehet vágatni fület... csak farkat
Bár biztos van doki aki megcsinálja de neked kell eldönteni és jó orvost keress mert nagyon eltudják ám rontani
Amennyiben a fajta standardjében szerepel a kupírozás lehetősége (ez a fülvágás hivatalos neve), akkor legális. Ez így van a boxernél is. Sajnos lehet.
Én mostanában már csak természetes fülű boxerokat látok.
Mondjuk ennek is vagyok a híve, még ha másfajta kutyám is van. Szerintem nem érdemes, mert fájdalmat okoz a kutyának teljesen feleselegesen. És szvsz sokkal jobban áll nekik a lelógó fül.
Arról ne is beszéljünk, hogy a kupírozott fülű kutyák kevésbé védettek, mint a lelógó fülű társaik, hiszen nem védi semmi a hallójáratót, így pedig bármilyen kosz, toklász könnyebben belemehet.
Szerintem abba gondolj bele, hogy ha divat lenne a kobold fül, akkor levágatnád-e a sajátodból a felesleges részt?
De természetesen ez a te döntésed :)
Köszi
nem csinálom csak kérdeztem.
Ezen a koboldfülön pont ma én is gondolkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!