Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya szerintetek a...

Melyik kutya szerintetek a keményebb (Harcba) Yorki vagy Shih-tzu?

Figyelt kérdés
Csak ismerősök miatt kérdem.
2012. márc. 18. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Yorki harcban?? Az egy plüss kutyát se tudna megharapni.
2012. márc. 18. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani, mindkettő masszív, félelmet nem ismerő kutya. Valószínűleg többórás küzdelem lenne.

Igazi gladiátorok.

2012. márc. 18. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekünk a yorkink és a kínai kopasz kutyánk minden nap többször is összeverekszik.Egyik sem hagyja abba.A leghosszabb harcuk 30perces volt.Reméltűk rendezik de nem.Így hát szétszedtük őket.

De szerintem a yorki az jobban bírja.

2012. márc. 18. 15:50
 4/11 Bozsikrisz ***** válasza:
A yorkshire egy temperamentumos fajta, egy egészséges egyedben igazi terrier vér csörgedezik, és nem ismer félelmet. A shih-tzu olyan igazi öleb. De szerintem nem tudnál velük gladiátor viadalt rendezni:))
2012. márc. 18. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
te tegnap ugyan ebből az indokból kérdezted a pittbult és a rotit....
2012. márc. 18. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Az utolsónak van igaza, mi ez h összehasonlítgatod a kisebb-nagyobb fajtákat h melyik lenne jobb harcban, az ilyenekből vannak azok ami most volt a tvben h egy menhelyen összeengedtek zárás után 2 kant...én nekem eszembe se jutna ilyet kérdezni, és te meg "csak az ismerősök miatt kérdezed", ha esetleg még sem miattuk, bár nem tudom h nekik mért kéne hamar felejtsd el ezt az ötletet mert gyorsan rajta fognak kapni és annak nem lesz jó vége.
2012. márc. 18. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy egyeseknek nem esik le, hogy nem komoly a kérdés.

Majd nyilván yorkikat fog harcoltatni, nem? :D

Beszarás.

Még az sem biztos, hogy ugyanaz a srác, lehet csak annak a kérdésnek a mintájára kiírt poénból egy ilyet.

2012. márc. 18. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Muslica vagy molylepke??
2012. márc. 18. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni melyik győzne mivel a kis testű kutyák elég agresszívak tudnak lenni és van amelyiknek nem számít, hogy mekkora az ellenfél. Tudom,hogy a kérdésed nem komoly,de ha még is az lenne akkor remélem tisztában vagy azzal,hogy a törvény bünteti az állatviadalokat és ezért börtön büntetés is jár. Muslica vs Molylepke elég ötletes :D jót nevettem rajta. Az első válaszolónak pedig mi az,hogy egy plüss kutyát sem tudna megharapni?Ne viccelj a yorki ugyan olyan kutya mint a többi ugyan úgy képes harcolni és ölre menni a másikkal, ha kell. Sokan elfelejtik,hogy a yorki is csak egy kutya nincs benne semmi extra.
2012. márc. 19. 06:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a yorki harciasabb. Nekem van, lány, másfél éves, egy kilós, és megtámadta a szomszéd 30kg-os fiú farkaskutyát. Mondanom sem kell, h a farkaskutya megjett a szoprán ugatástól!
2012. márc. 19. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!