Vajon innen származik a csivavám félelme? (többi lent)
Szegényke:(
Szerintem normális tenyésztő nem bánik így egy kutyával...
hát az állatorvos egyszer "megkínozta" a KÁJomat, és amikor legközelebb kellett mennünk, iszonyatos hisztit csapott (egyébként nagyon engedelmes, sosem volt gond az orvossal sem, csak hát ugye a rossz emlék még túl friss volt...)
Akkor a doki kénytelen volt kint megvizsgálni...
Utána mi azt csináltuk, hogy falkástul (nyilván esetedben falka nélkül) visszamentünk a rendelő környékére és sétáltunk... közben néha kapott jutalomfalatot.
Nálunk elég volt ezt egyszer megcsinálni, és megint normálisan befárad a doktor úrhoz, lehet, hogy egy félősebb kutyánál több ilyen sétás alkalom is kell...
Azt viszont én elfelejteném, hogy ládába végezze egy kutya a dolgát.
Tudom, hogy praktikus, kényelmes megoldás a gazdának, de nagyon természetellenes egy kutyának.
(Amúgy ha a saját ürülékét megeszi, az a táp rossz felszívódását jelenti általában.)
Sajnos, ebben nem tudok segíteni, mert még nem találkoztam ilyen helyzettel...
Amit tudok ajánlani:
Vedd fel a kapcsolatot egy tükörsulival.
Sajnos a kutyusod már kinőtte az ovis kort, de biztos vagyok benne, hogy találtok megoldást a félelme kezelésére.
Én Őrmezőre járok, ahova egy másik kutyasuliból mentem át, mert ott csak rontottak a dolgon.
Őrmezőn 3 foglalkozás után újjászületett a kutyám.:)
kutyasuli.hu
Sok sikert!
jaaaa! Hát ha ez a helyzet, akkor szerintem a táp nem megfelelő neki.
Talán próbálj ki egy másik fajtát...
Mert az oké, hogy mások ürülékét megeszi, de a sajátját csak akkor szokta, ha még tápanyagra lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!