Vizsla Panelban?
Növendék vagy felnőttet?
Legfőként a panelos gazdik válaszát várom!
Én tenyésztőként lebeszélnélek róla, de van olyan kutyám, aki panelban kötött ki, és mondhatom, hogy nagyon jól érzi magát. Persze nem mindegy, hogy milyen temperamentumú kutya kerül hozzád, és persze az sem, hogy mennyire élsz aktív életet.
Ha a megfelelő kutyát akarod, keresd meg a Futrinkásokat. Ők magyar vizsla fajtamentéssel foglalkoznak, és jól ismerik a náluk lévő kutyákat. Sok növendék és felnőtt kutya van a gondozásukba. Tárnokon van kennelsoruk, és ideiglenes befogadóknál is vannak kutyáik. Ők fel tudnak rá készíteni, hogy mivel jár egy vizsla, ha panelban akarod tartani, és akár ideiglenes befogadóként is kezdheted.
Befogadsz egy gazdira váró kutyát. Ha úgy gondolod, hogy ő a megfelelő, akkor akár örökbe is fogadhatod.
Baràtnőm csalàdi hàzban nevelt fel 2 vizslàt, majd panelba kényszerült velük. Az egyik már idős volt, pàr éve meghalt. A màsik jòl érzi magát, ő is màr 7 éves.
Le kell mozgatni és nem lesz gond. 1-2 év körülit javasolnék.
Az én vizslám nagyon pörgős, ha sétálunk, de fent a panelben
nyugodt, néha birkózunk, de általában alszik vagy csak pihen. Napi 3-4× szer vagyunk lent délben és este 2-2órákat. Van amikor nagyon elfárad. Szerintem tud nyugis kutya lenni a vizsla, bár lehet, hogy választás kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!