Nagyon szeretnék egy Yorkshire terrier kutyát. De asztmás vagyok és pár családtagom is. Azt halottam nem nagyon hullik a szőre, ez igaz? Ti vennétek a helyemben?
Nem javaslom. Még ha allergia lenne, arra azt mondom, hogy talán az ő szőrük nem vált ki olyan heves reakciót, de az asztma súlyosabb. Nem kísérleteznék a családoddal, és egy kutyát sem szabad kitenni annak, hogy "vagy beválik, vagy nem"
Persze a puding próbája az evés...nincs yorkis ismerősöd? Tölts el velük néhány órát, aztán látod, hogy hogyan reagál a szervezeted.
Szia! Én asthmás vagyok, és 4 db yorkim van. Hipoallergén, nem hullik a szőre esetleg egy nagyon nagyon picit tavasszal és ősszel, amit észre sem veszel. Nálunk egyáltalán semmi gond sincs.
Persze ha valakinek allergiás-asthmája van és épp allergiás a kutyaszőrre, akkor persze nem ajánlom, de ha másra, vagy terheléses asthmátok van akkor oké.
Szia:)
Asztmás vagyok elég erősen, és allergiás a kutyaszőrre.
Direkt azért vettünk yorkit mert az ő szőre nem hullik és hipoallergén.
Már egy éve megvan a kutyus de azóta egyszer sem volt rohamom meg nem is tüsszögök, szóval én nagyon szívesen ajánlom bár nem tudom mennyire vagy asztmás de ha nekem nem volt bajom neked se lesz:)
Régebben voltak kutyáink, egy tacskó és egy keverék ha a közelükbe mentem folyamatosan vakaróztam és tüsszögtem, de a yorkinál semmi bajom nincs:)
sok sikert szerintem érdemes venned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!