Druszan kérdése:
Mit szóltok az amstaffomhoz? Hét és fél hónapos kan 30kg
2012. márc. 15. 22:43
11/30 anonim válasza:
nem amstaff és nagyon kövér.
ha csak 7 hónapos akkor tönkreteszed az izületeit ezzel a súllyal.Mozgatni kéne és nem túletetni
12/30 Tyler913 válasza:
Ha önmagában nézem,szép kutya,viszont kicsit kövér.Amstaffhoz képes nem típusos.Tényleg kicsit masztiffnak néz ki.
13/30 anonim válasza:
Szerintem is zsiros csak ennyi idősen nem igazán lehetne sokat futtatni mer még fejlődésbe vannak az izületei..ugyhogy ne nagyon futasd. (enyim az most 9 hónapos és 28 kg)
14/30 anonim válasza:
Nagyon szép kutya és én nem látok rajta zsírt!! Igaz, hogy nem amstaff, de a nyakán lévő bőr, nem zsír! talán a mastiff keveredés miatt lehet! Szép kutya!
15/30 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek a hozzászólát,majd még töltök fel képet,de a kutya annál azért jóval szélesebb mint a képen látszik...de ő nem keverék hanem stafford :)
itt van kép a szülőkről:
2012. márc. 16. 18:12
16/30 anonim válasza:
Bocs, de ez a kutya biztos nem ezektől a szülőktől van.Arrajrt egy masztiff is.
30 kiló nagyon sok7 hónaposan.Gondolj bele,hogy a standardban a felsőhatár 35 kiló. és ezen a kutyán még semmi izom nincs. lesz 40 kilós 3évesen. Nem amstaff
18/30 anonim válasza:
Egészen biztosan nem fajtatiszta amstaff, nagyon erős cane corso beütése van. A feje nagy a testéhez képest és nem stafford jellegű, a bőre túl laza és túl nehéz egy staffordohoz képest. Egyébként nekem nem tűnik kövérnek, szép kutya, de nem amstaff.
19/30 anonim válasza:
20/30 anonim válasza:
ja, és egy kép szemből is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!