Kutyások elolvasnátok?
10 kiló 4900 Ft a hirdetésben.
Bárhogyan is számolom, az 490 Ft/ kg.
Amúgy amikor bevezetnek egy tápot, igyekeznek a mai telített piac miatt csábító árakat alkalmazni. Nem mindig az a jó, ami a legdrágább.
Az összetétele alapján nem tűnik rossznak, a hiperekben meg szuperekben kapható tápoktól biztos, hogy 100x jobb. De ilyen kg árban már lehet kapni jól bevált, kipróbált tápokat is. Persze, ha jönnek majd a visszajelzések miszerint jó minőségű, megéri a táp az árát, akkor az csak jó.
Én nem vagyok az a próbálgatós típus, kivéve, ha nagyon szimpatikus az összetétele, ebben meg nincs semmi olyan hű de nagyon jó. Az egyetlen hiányosság, hogy semmiféle konkrétumot nem találtam a napi ajánlott adagra, még javaslatot sem, így árban nem is tudok mihez viszonyítani (én nem a /kg árat nézem, hanem kiszámolom /napi költségre).
12.
a 11. válaszomban a 10. válaszolóra reagáltam, nem pedig az eredeti kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!