Van egy 9 hónapos StaffordShire terrierem, most kezdtem el komolyabban foglalkozni vele! Komoly tapasztalattal rendelkező emberekválaszát várom, hogy mit csináljak vele hogy többet bírjon?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 11:18
11/13 anonim válasza:
kedves 8-as!
Már ne is haragudj,de az amstaff nem behemot,sőt kifejezetten vékony izmos testfelépitésnek kell h legyen. És nagy mozgásigénye van,sokat lehet edzeni vele,kifejezetten alkalmas sportkutyának.
Viszont mint már mondtam 9 honaposan még kölyök és csak annyit szabad futtatni amennyit mgátol bir,midnig egy kicsivel többet. felnőtt korában én már nem féltem semmitől,de addig figyelni kell. az enyém is fokozatosan lett fárasztva az elején kevesebb álloképessége volt,kevesebbet futott de honaprol honapra "belejött" és már ott tartok h alig látom lihegni akármennyit edzünk futunk vagy uszunk:)
12/13 anonim válasza:
Nekem inkább zömöknek tűnik.
13/13 anonim válasza:
a zömök és a behemot között van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!